23948sdkhjf

Fynsk charcuteri og kendt københavnsk slagter går sammen

Fælles selskab investerer fem millioner kroner i produktion og lager
Bodebjerg Charcuteri i Glamsbjerg på Fyn og københavnske Slagter Lund er gået sammen og har dannet det nye selskab Bodebjerg Charcuteri ApS.

De har investeret i nye produktionsfaciliteter i Marslev ved Langeskov på Fyn, hvor de har lejet 1.100 kvadratmeter i en større ejendom.

Bodebjerg Charcuteri er kendt for sin produktion af økologiske pølser og bacon.

- Vi stod i en situation, hvor vi ikke kunne følge med efterspørgslen i de eksisterende lokaler, så vi havde brug for noget kapital for at kunne flytte til større lokaler og udvide produktionen, forklarer Morten Klit fra Bodebjerg Charcuteri i en pressemeddelelse fra ejendomsselskabet Colliers International.

Det nye selskab med Slagter Lund som partner er i gang med en større ombygning af lokalerne og har ifølge pressemeddelelsen investeret fem millioner kroner i nye produktions- og lagerfaciliteter, hvor der er udsigt til 10-15 nye arbejdspladser. Det hele ventes at stå klart 1. juli.

Produktionen vil i første omgang omfatte to brands: Bodebjerg Charcuteri og Slagter Lund Økologi.

- Morten er rigtig dygtig til at producere økologi, og han kunne godt tænke sig, at hans forretning blev lidt større og mere rentabel, og vi kunne godt tænke os at få den knowhow, som Morten har, ind i vores forretning, så det er et supergodt match, har indehaveren af Slagter Lund, Jan Lund, tidligere fortalt til Økologi & Erhverv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096