Konference: Sådan kan fødevarefolk bruge data
Teknologisk Institut sætter spot på datadreven forretningsudvikling
Teknologisk Institut holder derfor på mandag, 22. maj, en konference om datadreven forretningsudvikling i agro- og fødevareindustrien.
Konferencen har fokus på, hvordan data kan anvendes til optimering og effektivisering af arbejdsgange, produkter og ydelser i industrien. Det eksemplificeres af blandt andre ingredienskoncernen Chr. Hansen, som på konferencen vil fortælle om big data som en ny ingrediens i produkt- og forretningsudvikling.
Centerchef Thomas Nitschke fra Teknologisk Institut oplever, at agro- og fødevareindustrien er begyndt at rykke på datadreven forretningsudvikling:
- Vi får mange henvendelser fra agro- og fødevareindustrien om teknologimulighederne og udnyttelsen af big data som beslutningssstøtte. Det kan være indenfor sensor- eller satelitteknologi, eller udnyttelse af store datamængder til at styre og monitorere sin fødevareproduktion, siger han.
Konferencen på mandag holdes hos Teknologisk Institut i Aarhus og henvender sig primært til ledere og projektansvarlige i agro- og fødevareindustrien.
Information om program og tilmelding kan findes her:
Data-konference