23948sdkhjf

Streetfoodmarked forsinkes

Brandsikring forsinker Aalborgs nye fødevaremarked
Efter planen skulle Nordjyllands største streetfoodmarked, Lighthouse Streetfood, åbne på Skudehavnsvej i Aalborgz vestby allerede på torsdag.

Men det kommer ikke til at ske. Åbningsdagen er udskudt - indtil videre uden at der er sat ny dato på.

- Vi har et godt samarbejde med myndighederne, men der er forhold omkring brandsikringen af lokalerne, der ikke er bragt helt i orden. Og det skal selvfølgelig på plads inden vi kan åbne. Det er jo brugernes sikkerhed, vi taler om.

Det siger Isabel Enevoldsen, der sammen med Morten Pedersen og Thomas Færch har lejet sig ind i hallerne, som Boform tidligere benyttede til produktion af køkkeninventar.

Isabel Enevoldsen oplyser, at de onsdag har et møde med brandmyndighederne, hvor de skal gennemgå den nye plan, der er lagt.

- Vi skal have installeret en automatisk brandalarm, men inden det er på plads har vi udarbejdet en brandstrategi, der gerne skulle kunne sørge for borgernes sikkerhed. Og det er den strategi, vi skal diskutere med brandmyndighederne onsdag, siger Isabel Enevoldsen.

Hun er selvfølgelig ked af at måtte skuffe mange med den udskudte åbningsdato.

- Men heldigvis har vi fået meget respons fra folk, som godt kan forstå, at alt skal spille, inden vi kan åbne for vores nye streetfoodmarked, siger Isabel Enevoldsen.

Hun og hendes kolleger vidste godt, at tidsplanen var stram, da de gik i gang - og derfor kan Isabel Enevoldsen heller ikke nu sætte en ny dato på.

- Men vi åbner ,ligeså snart vi kan, siger hun.

Sideløbende med mødet med brandmyndighederne i morgen vil der blive kørt et to timers brandkursus for de mange, der skal åbne butik i det nye streetfoodmarked.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078