23948sdkhjf

OK Snacks satser 100 millioner på mere popcornplads

Snacksproducent klar med ny, fuldautomatisk produktionshal
OK Snacks i Ejstrupholm i Midtjylland har indviet en ny produktionshal, som har kostet knap 100 millioner kroner, når man medregner både grunden, byggeriet og de nye maskiner, skriver Herning Folkeblad.

Hallen giver OK Snacks masser af ny plads til at lave de popcorn, som er blevet en vigtig del af virksomhedens produktion, siden tre slagtervenner for 35 år siden besluttede sig for at lave flæskesvær i stor stil.

I dag er administrerende direktør Torben Juul Andersen den eneste af de tre, der er tilbage, og han står nu i spidsen for en virksomhed, der også laver blandt andet ristede nødder, baconchips, fedt og såkaldte Mexi Bites. Flæskesværene udgør cirka halvdelen af produktionen.

Tidligere blev popcornene - både til mikrobølgeovn og færdige popcorn - produceret i den samme hal som virksomhedens nøddeblandinger, men med udvidelsen er produktionen adskilt, ikke mindst af hensyn til allergen-risikoen i forbindelse med nødderne, nævner folkebladet.

Udvidelsen, der har gjort popcornproduktionen fuldt automatiseret, skal dog også ses i lyset af, at Torben Juul Andersen ser gode muligheder for at sælge flere popcorn.

- Vi vil også lave popcorn med smag. Og det er noget, der ligger lige rundt om hjørnet for OK Snacks. Allerede omkring sommeren, fortæller direktøren til Herning Folkeblad.

Sidste år omsatte OK Snacks for cirka 244 millioner kroner og endte med et overskud på 24 millioner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14