23948sdkhjf

Fra Danish Meat Research Institute til Det Strategiske Forskningsråd

Ny formand i Programkomiteen for sundhed, fødevarer og velfærd kommer fra en direktørstilling i Danish Meat Research Institute.
Det Strategiske Forskningsråds bestyrelse har udnævnt adm. direktør Lars Hinrichsen til ny formand for Programkomiteen for Sundhed, Fødevarer og Velfærd.

- Jeg er glad for, at Lars Hinrichsen vil påtage sig hvervet som formand for Det Strategiske Forskningsråds programkomite for sundhed, fødevarer og velfærd. Jeg ser frem til samarbejdet med Lars Hinrichsen, som har et godt og bredt kendskab til dansk fødevareforskning, siger Peter Olesen, formand for bestyrelsen for Det Strategiske Forskningsråd.

Levnedsmiddelkandidat og ph.d.
Lars Hinrichsen er i dag ansat som direktør i Danish Meat Research Institute, som er en division i Teknologisk Institut.

Lars Hinrichsen er uddannet levnedsmiddelkandidat og ph.d. fra KU-LIFE og har efterfølgende suppleret med en executive MBA-uddannelse (MMT) fra DTU.

Han startede sin forskerkarriere hos Danish Meat Research Institute, og har efterfølgende været ansat hos Chr. Hansen A/S indtil han i 2008 blev direktør i Danish Meat Research Institute.

Bliver prodekan
Lars Hinrichsen afløser Erik Bisgaard Madsen som har været formand for programkomiteen siden 2006. Han bliver ny prodekan på KU-LIFE.

Rådet givet støtte til problemorienteret forskning inden for de områder, som Folketinget afsætter bevillinger til på finansloven.

Det Strategiske Forskningsråd uddeler i 2010 ca. 1,1 mia. kr. til store og længerevarende forskningsprojekter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094