23948sdkhjf

Ny teknologi giver nye muligheder

Stålfolk og fødevarefolk kan blive klogere på to møder
Staalcentrum og FoodNetwork, der begge er netværk med relation til fødevareindustrien, holder senere i denne måned to fælles møder om ny teknologi og nye forretningsmuligheder.

Alle fødevareproducenter og udstyrs- og systemleverandører til fødevarebranchen kan deltage i møderne, hvor man kan få inspiration fra virksomheder og videninstitutioner, der arbejder på forkant med ny teknologi og opfyldelse af nye forbrugerbehov.

Det første af møderne bliver holdt 21. juni i Kolding. Her handler det blandt andet om muligheder i ny renholdsteknologi, hygiejnisk design og mulighederne for, at fødevarevirksomheder og udstyrsproducenter kan skabe ny forretning sammen. Blandt oplægsholderne er folk fra Jimco, Force Technology og SDU.
Det fulde program kan ses her: Kolding

Dagen efter er der møde på DTU Fødevareinstituttet i Lyngby. Emnerne omfatter igen muligheder i og ønsker til ny teknologi, og også nye foretningsmuligheder blandt fødevarevirksomheder og udstyrsproducenter er med på programmet i Lyngby. Her bliver der indlæg af blandt andre Alfa Laval Tank Cleaning, Delta Elekronik og DTU Fødevareinstituttet.
Det fulde program kan ses her: Lyngby

- Virksomheder skal forberede sig på, at deres hverdag kan ændre sig hurtigt. Der kan komme ny teknologi og nye måder at levere værdi til ens kunder på, som gør det, man laver i dag, overflødigt. Forbrugerkrav til fødevarer kan lede til behov for større diversitet i produkter. Det betyder, at fødevarebranchen sammen med udstyrsbranchen skal tænke nyt omkring design af proceslinjer, hedder det blandt andet i arrangørernes mødeoplæg.

Der er tilmeldingsfrist 19. juni, og begge arrangementer er gratis at deltage i. Tilmelding kan ske på mailadressen alan.friis@staalcentrum.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094