23948sdkhjf

Irma satser hårdt på convenience

Går i partnerskab med restaurantkæden LêLê
Supermarkedskæden Irma har indgået et samarbejde med street kitchen-kæden LêLê, som har udviklet en stribe convenience-måltider til Irma. Dermed sætter Irma med egne ord " for alvor tryk på udviklingen af måltidsretter til kræsne kunder, der ikke vil spises af med hvad som helst".
.
- Danskerne har de senere år taget de nemme måltidsløsninger til sig. Og nu er turen kommet til version 2.0, hvor vi med de nye retter fra LêLê skruer endnu mere op for både madglæde og kvalitet og sublime madoplevelser, der næsten svarer til at gå på restaurant, siger Max Schellenbauer, kategorichef for friskvarer i Irma, om det nye sortiment

- Vi testede retterne på over 15.000 kunder på Irmas madmesse tidligere på året, og interessen for de velsmagende retter var enorm. LêLê er nogle af de bedste aktører på markedet og er leveringsdygtige i lækker mad af høj kvalitet, tilføjer han.

Færdigretterne er alle tilberedt sous vide, der ifølge Irma gør, at maden holder den gode smag, mens råvarerne bevarer konsistens og naturlige næringsstoffer.

LêLês sortiment i Irma består af tre salater samt tre asiatiske gryderetter, der kommer med ris og blot skal varmes før spisning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078