23948sdkhjf

Chokoladefabrik kører igen efter konkurs

Erhvervsmanden Ole Billum har købt Konnerup & Co
Den fynske chokoladeproducent Konnerup & Co er på banen igen efter cirka to ugers konkurspause.
Det bliver med stifter Henrik Konnerup ved roret og med de samme medarbejdere som hidtil i de samme lokaler i Vester Aaby, fortæller TV2 Fyn.

Chokoladefabrikken er redet af den lokale erhvervsmand Ole Billum, som har købt aktiviteterne ud af konkursboet for at drive Konnerup og Co videre i en ny version.

- Ole (Billum, red.) og jeg har et godt venskab og har haft det igennem mange år. Da jeg kom i en lidt uheldig situation, havde jeg en lang snak med Ole, og det var egentlig ikke med henblik på, at han skulle gå ind i det, men så fandt vi ud af, at det kunne være en god måde at løse tingene på, fortæller Henrik Konnerup til Fyens Stiftstidende.

Han lader forstå, at der også var andre løsningsmuligheder på banen, men at det ville kræve en flytning væk fra Faaborg-området, hvilket han ikke var interesseret i.

Konkursen i Konnerup & Co kom, efter at Henrik Konnerup og hans mangeårige forretningspartner Jesper Bo Knudsen gik hver til sit. Jesper Bo Knudsens formue var garanten for, at virksomheden kunne eksistere, selv om der var perioder med underskud og negativ egenkapital.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078