23948sdkhjf

80 nye studerende på fødevareuddannelsen

14 procent flere unge end sidste år åbnede et brev fra Københavns Universitet med besked om, at de kan uddanne sig til bachelor i fødevarevidenskab.
80 nye studerende er en stigning på 14 pct. i forhold til 2009, hvor 70 nye studerende blev optaget på uddannelsen.

Institutleder Lars Nørgaard på Institut for Fødevarevidenskab hilser de mange nye fødevarestuderende velkommen:

- Fødevarevidenskab er fantastisk spændende og kombinerer værktøjer fra grundforskningen til nyttig anvendelse i fødevareproduktionen til glæde for forbrugerne i dagligdagen., siger han og fortsætter:

- Med en fødevareuddannelse kan man for eksempel vælge at arbejde med store komplicerede produktionsanlæg i fødevareindustrien, produktudvikle gastronomiske nicheprodukter eller hjælpe u-landene med at forbedre deres fødevaresikkerhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141