23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arla Foods
Torben Fabrin er fra 1. november ny IT direktør. Han kommer fra en stilling som IT direktør i revisionsfirmaet Deloitte i København.

Cocio Chokolademælk A/S
Mats Georg Hedlund, Sverige, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Dansk Retursystem A/S
Ulrik Larsen er udtrådt af bestyrelsen, mens Thomas Kolber er indtrådt som medlem af bestyrelsen hos Dansk Retursystem A/S.

Dansk Retursystem A/S er en non-profit virksomhed, der driver det danske pant- og retursystem for dåser og flasker til øl, sodavand, alkoholsodavand, energidrikke, ciderprodukter, kildevand med og uden smag, drikkeklar limonade og iste m.fl.

Fayrefield FoodTec Scandinavia A/S
Susanne Hougaard Steffensen er i bestyrelsen for Fayrefield FoodTec Scandinavia A/S blevet udskiftet med Helge Davidsen.

Fayrefield FoodTec leverer mælkebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere
Jørgen Gudmund Pedersen er udtrådt af bestyrelsen for Gartneri-,Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere.

Gate Gourmet Denmark ApS
Philippe Op De Beeck, Schweiz, og Michael Kelly Hargett, USA, er begge udtrådt af bestyrelsen. Philip John Davies, Schweiz, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Jörg Anton Boder, Schweiz er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Gate Gourmet er en af verdens førende leverandører af catering og service til luftfart og togtrafik.

Nordic Sugar A/S
Advokat Louise Eksing, 36 år, tiltrådte 1. august som leder af Legal Affairs i Nordic Sugar A/S, der varetager det juridiske område i virksomhedens fire produktionslande, Danmark, Sverige, Finland og Litauen.

Nordic Sugar fremstiller sukker.

Royal Unibrew A/S
Cand. oecon. Casper Hesselholt, 36 år, er ansat som ny gruppe IT-chef (CIO) i Royal Unibrew. I sit nye job får han i tæt samarbejde direktionen ansvaret for at udvikle virksomhedens IT-funktion.

Union Engineering A/S
Carsten Riisberg Lund, vice president i FLSmidth A/S, og Per Rud Jørgensen er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen. Udtrådt af bestyrelsen er Erik Balleby Jensen.

Union Engineering er førende indenfor CO2-teknologi og udvikler og sælger CO2-anlæg til drikkevareindustrien og andre industri-virksomheder.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093