23948sdkhjf

Se billederne: Nu åbner Aalborgs streetfoodmarked

Det længe ventede gademadskoncept ved Skudehavnen bliver klar til DGI Landsstævnets start i Aalborg på torsdag.

Der bliver rig mulighed for at prøve forskellig mad for de knap 7.000 efterskoleelever, der i disse dage indtager Aalborg i forbindelse med DGI’s landsstævne.

Gademadskonceptet Aalborg Street Food The Lighthouse åbner nemlig ved Skudehavnen på torsdag, hvilket også er landsstævnets officielle start.

- Vi har fået en midlertidig dispensation fra brandmyndighederne, så vi øjner at åbne op til stævnet, fortæller direktør Morten Pedersen.

Dispensationen betyder, at der maksimalt må være 150 personer i de store lokaler, som ellers er planlagt til at have op mod 540 gæster.

Derfor har iværksætterne bag Aalborg Street Food valgt at rykke hele siddemiljøet udenfor. Det sker blandt andet ved hjælp af to store telte og en lang række borde-bænke-sæt.

- Vi har haft store forventninger til udemiljøet i området. Så det er en god løsning på, at vi ikke kan lukke så mange ind i første omgang, siger Morten Pedersen.

Den endelige godkendelse fra brandmyndighederne håber han på at få på den anden side af landsstævnet.

Torsdag åbner der 13 køkkener i lokalerne ud af 15 besatte køkkener i lokalerne. Her er tale om følgende:

Duck It, The Mexican Donkey, Indisk, Wok Me, Alladin, Stegen & Dellen, Burgers and Shakes, Smørrebrødskartellet, Street Sushi, UGood, Pita By Footsteps, Cibus, Fish’n Chips, Bánhmí & Nordic Pizza.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142