23948sdkhjf

Nyt forslag til udvidelse af Danish Pork Meat

Den sjællandske slagterivirksomhed fik for nylig nej fra kommunen til en udvidelsesplan, der indebar en 485 kvadratmeter stor tilbygning og et 60 kvadratmeter stort kølerum.

Nu er virksomheden imidlertid klar med et reduceret forslag, skriver Sjællandske Medier.

Det skal imødekomme den skepsis, der er hos naboerne. Forslaget skal præsenteres for naboer og politikere på et møde onsdag.

- Mødet er kommet i stand på foranledning af erhvervsservicechef Per B. Madsen fra Slagelse Erhvervscenter, der har talt en del med virksomheden, som jo gerne vil undgå at skulle vente på en ny lokalplan for området. Så må vi jo se, hvad mødet vil munde ud i, men jeg mener jo, at vi må prøve at strække os fra kommunens side, siger formand for teknisk udvalg i Slagelse Kommune, Villum Christensen, til Sjællandske Medier.

Originalartikel: http://sn.dk/Slagelse/Danish-Pork-Meat-klar-med-reduceret-udvidelse/artikel/665665

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094