23948sdkhjf

Bestseller-rigmand smider endnu flere penge efter Nemlig

Samtidig bliver Royal Unibrews tidligere topchef ny bestyrelsesformand
Der er gang i markedet for online dagligvarehandel, og udviklingen går kun én vej - op. Danskerne har for alvor fået øjnene op for at handle dagligvarer på nettet, og det kan mærkes hos nemlig.com.

Virksomheden har netop rundet en milliard kroner i omsætning og får med en ny investering fra medejer Anders Holch Povlsen, kendt som milliardæren bag modekoncernen Bestseller, endnu større mulighed for at realisere potentialet.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye investering er på et trecifret millionbeløb. Også for otte måneder siden lagde Anders Holch Povlsen 100 millioner kroner i Nemlig-kassen.

- Vi har igennem de sidste måneder arbejdet intensivt med at skabe en ny strategiplan, der indeholder mange spændende tiltag for vores kunder, og denne glæder vi os nu til at kunne gennemføre med fuld kraft de kommende år, siger stifter og administrerende direktør Stefan Plenge.

Det er ikke kun økonomien der gøres stærkere i nemlig.com - også bestyrelsen har fået nye kræfter.

Tidligere administrerende direktør hos Royal Unibrew Henrik Brandt tiltræder som bestyrelsesformand for nemlig.com i stedet for Anders Holch Povlsen, der forbliver i bestyrelsen som menigt medlem.

Derudover tiltræder nuværende bestyrelsesmedlem Lars Fløe Nielsen, stifter og medejer af it-virksomheden Sitecore, posten som næstformand i bestyrelsen.

Investeringen på et trecifret millionbeløb skal blandt andet bruges til geografisk ekspansion, så flest mulige danskere kan anvende nemlig.com.

Dernæst skal positionen som "Danmarks førende onlinesupermarked" udbygges ved at gøre det mere inspirerende, relevant og lynhurtigt at købe og få sine dagligvarer leveret lige til døren.

Investeringen skal inden gennemførsel godkendes af konkurrencemyndighederne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.579