23948sdkhjf

Wozniacki bliver frontfigur for dansk energidrik

Tottenhams Christian Eriksen får selskab af tennisstjernen
Tennisstjernen Caroline Wozniacki har indgået en femårig aftale med energidrikken State

Aftalen indebærer at Wozniacki sammen med fodboldlandsholds- og Tottenham-spilleren Christian Eriksen, der er medejer, skal være virksomhedens frontfigur.

State-direktør Jon Andersen har svært ved at skjule sin begejstring over at have fået den danske tennisstjerne som ny frontfigur for den danske energidrik.

- Caroline Wozniacki er uden tvivl den største tennisspiller, Danmark nogensinde har haft, og at have hende med på holdet er intet mindre end fantastisk. Hun har befundet sig i den absolutte tenniselite i de seneste 10 år, hun er et internationalt ikon, og hendes arbejdsdisciplin og vinderinstinkt er værdier, som vi gerne vil forbindes med, siger Jon Andersen om samarbejdet.

State har været på hylderne i Danmark i knap to år, og i foråret rejste virksomheden et tocifret millionbeløb, der skulle bruges til at lancere drikken uden for Danmark. I maj blev State så lanceret i Finland og Sverige, og i løbet af 2017 kommer turen til Norge. I 2018 er ambitionen at lancere i England, Tyskland, Frankrig og Benelux.

Tilgangen af Caroline Wozniacki skal være med til at opfylde de ambitioner.

- Det er naturligvis det ultimative dream team at have Danmarks to største atleter med ombord, siger Jon Andersen, som mandag måtte konstatere, at den kvindelige halvdel af hans drømmehold røg ud af Grand Slam-turneringen Wimbledon i London.

Samtidig med præsentationen af Caroline Wozniacki som ny frontfigur lancerer State en ny smagsvariant, Maracuja, med smag af brasiliansk passionsfrugt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078