23948sdkhjf

Fynsk catering med kæmpeordre til Facebook-byggeri

Firmaet skal levere mad til op til 1800 mennesker hver dag i fem år. Første servering bliver 31. juli.

Når byggeriet af det nye datacenter i Tietgenbyen ved Odense går i gang mandag 31. juli, bliver maden leveret af den fynske cateringvirksomhed Kai Thor. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse. 

Det er hovedintreprenøren, det internationale rådgivnings- og byggefirma Mace, der har valgt Kai Thor til at stå for håndværkernes forplejning igennem de næste fire til fem år, som byggefasen anslås til at vare. 

- Vi er enormt stolte, og det er en kæmpe opgave for os – den største, jeg har været med. Det er helt sikkert en meget klar blåstempling af Kai Thor og det store arbejde, som alle i virksomheden yder hver dag, siger Mark Blæsbjerg, administrerende direktør i Kai Thor.

1800 varm-selv-retter
Mark Blæsbjerg fortæller, at der i starten vil være omkring 600 håndværkere, der skal have alt fra kaffe og varm-selv-retter til hele måltider og mødeservicering.

Hen over efteråret vil der komme flere og flere håndværkere på pladsen, og når der er flest, vil der være omkring 1.800 håndværkere.

Kai Thor kommer til at lave langt det meste af maden i køkkenet på Rolundvej i Odense, men etablerer også faciliteter og kantine på byggepladsen i Tietgenbyen.

Første måltid bliver serveret mandag 31. juli.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078