23948sdkhjf

Efter brand hos Danish Crown: Slagter hurtigt igen

Slagtningerne forventes genoptaget torsdag formiddag
Danish Crown i Sæby kunne ikke slagte svin torsdag morgen på grund af en brand, der udbrød sent onsdag eftermiddag. Det fortæller pressechef Jens Hansen fra Danish Crown.

Men medarbejdere på slagteriet har udført "et mindre mirakel" natten til torsdag, oplyser han tidlig torsdag morgen, og derfor kan slagtningerne genoptages allerede torsdag formiddag.

Onsdag klokken 17.21 udbrød der brand i et kompressorrum på Danish Crowns slagteri i Sæby, men det lykkedes for Nordjyllands Beredskab i Frederikshavn at få slukket ilden, inden den for alvor fik fat.

Skaderne blev begrænset til en suger, der dybest set er en slags overdimensioneret støvsuger, der brændte af samt nogle mindre skader i tagkonstruktionen. Derudover blev rummet også røgskadet.

Men derudover er der sket skader på et elskab, og det er arbejdet med at erstatte de smeltede kabler, der kom til at tage tid.

Helt præcist hvordan branden er opstået, vidste indsatslederen fra Nordjyllands Beredskab ikke onsdag aften, men der er muligvis tale om en fejl i nogle elinstallationer.

- Vi er ikke helt sikre på, om der er opstået en kortslutning i sugeren, men den er i hvert fald brændt ud. Derfra har ilden så bredt sig til taget gennem noget ventilation fra sugeren, der munder ud oppe på taget. Men heldigvis er det en betonkonstruktion, hvis tagkonstruktionen havde været af træ, så kunne det være gået meget værre, fortæller indsatsleder Bo Isaksen fra Nordjyllands Beredskab i Frederikshavn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109