23948sdkhjf

Rømer dropper direktør-titlen i Naturfrisk

Øko-succes hente erfaren drikkevaremand ind udefra
Efter 21 års arbejde med at opbygge Naturfrisk og Ørbæk Bryggeri trækker direktør Niels Rømer sig 1. februar fra direktørposten. I en nyoprettet stilling som administrerende direktør tiltræder i stedet Thomas Hald Blouner, oplyser Naturfrisk.

Niels Rømer stiftede virksomheden i 1996 sammen med sin søn, Nicolai Rømer. De to fik tidligere i år ekstra travlt, da de efter flere års forberedelser og en omfattende ombygning åbnede det økologiske mikrodestilleri Nyborg Destilleri - med tilhørende restaurant i Statsbanernes gamle, nedlagte godstogsværksted ved Nyborg Havn.

- Vi ønsker at drive og videreudvikle Ørbæk Bryggeri og Naturfrisk, og vi vil gerne frigøre os selv til at kunne fokusere mere på det, som vi synes, vi er bedst til, og som ligger vores hjerter nærmest, nemlig innovation og produktudvikling, konstaterer far og søn i en pressemeddelelse.

Ørbæk Bryggeri og Naturfrisk fik sidste år en udenlandsk partner i form af den hollandsk baserede og økologisk orienterede investeringsfond Triodos Organic Growth Fund med i ejerkredsen. Ansættelsen af en administrerebde direktør for Ørbæk Bryggeri/Naturfrisk er et naturligt led for den udvikling af virksomheden, som stifterne og den hollandske investeringsfond har lagt i strategiplanen, hedder det.

Den 46-årige Thomas Hald Blouner kommer med 16 års solid erfaring fra drikkevarebranchen, blandt andet med salgsansvar for drikkevare-vækstvirksomheden Cult, Carlsberg Danmark og international erfaring fra Harboes Bryggeri.

Naturfrisks seneste regnskab, for 2016, viste et rekordoverskud på godt 20 millioner kroner før skat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078