23948sdkhjf

Speciel teknik skaber ny smagsoplevelse

Introduktionen af den sidste nye variant i God Morgen-serien skaber travlhed i presseriet hos Rynkeby Foods.
Juicen har fået navnet Extra Fine Presset på Fyn, og den indgår i den nye serie af premium-juicer, God Morgen, som blev introduceret på det danske marked i sensommeren.

- Vi anvender en speciel teknik, hvor et cylinderformet rør suger saften og frugtkødet ud af appelsinen. På den måde undgår vi at få noget af den bitre inderside af appelsinens skal med i juicen og opnår til gengæld en god, sød smag, forklarer Jørn Falk, marketingchef hos Rynkeby Foods.

Presset på Fyn består af 100 pct. frugt og det stiller store krav til smagen i de appelsiner, som går til juicen. Derfor vil leverandøren skifte måske tre til fire gange årligt, for derved at sikre den bedste kvalitet, lyder det fra juiceproducenten. Forbrugerne kan altså opleve små smagsforskelle i appelsinjuicen året igennem, hvilket Jørn Falk mener blot gør juicen mere interessant:

- Det unikke ved Presset på Fyn er, at man virkelig kan smage den rene appelsinjuice, og det vil sjældent være den helt samme oplevelse at drikke den. Det skyldes også, at vi ikke sorterer frugtkødet fra under presningen for derefter at tilsætte en præcis afmålt mængde. Vi hælder juicen direkte ned i flasken, og det er altså den enkelte appelsin, som afgør, hvor meget frugtkød, der kommer i hver juiceflaske.

Presset på Fyn vil være at finde i butikkerne allerede fra starten af januar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094