23948sdkhjf

Kartoffelforædlere i fusion

DLG Food indgår pr. 1. marts nyt partnerskab inden for forarbejdede kartofler.
Lammefjordens Kartoffelskrælleri ApS (ejet af Henrik Poulsen) og DLG Food/Gjerndrup Kartofler, har besluttet at indgå partnerskab inden for forarbejdede kartofler.

Samarbejdet har effekt fra den 1. marts 2011. Målet er sammen at skabe en stærk platform for produktion af kogte og rå, skrællede friske kartofler.

Ejerandel bliver 50/50
Det fortsættende navn er Lammefjordens Kartoffelskrælleri ApS. Ejerandelen fordeles ligeligt med 50 pct. til DLG Food og 50 pct. til Henrik Poulsen, der bliver direktør for selskabet.

- I den kommende tid vil produktionen blive samlet på Lammefjorden, mens DLG Food's salgsorganisation primært vil varetage markedsføringen, oplyser DLG Food i en meddelelse.

- Med det nye partnerskab opnår vi en række synergier, bl.a. i form af bedre logistik og en koncentration af vores kompetencer, som vil komme vores kunder til gode, udtaler koncerndirektør i DLG, Torben Harring og fortsætter:

Aktiviteter samles inden for en radius af 5 km
- Det nye partnerskab betyder, at vi samlet får tre spændende virksomheder, der alle beskæftiger sig med kartofler og grønt inden for en radius af blot 5 km. Det drejer sig om Lammefjords Grønt, Lammefjordens Kartoffelcentral og Lammefjordens Kartoffelskrælleri. Det giver nogle rigtig gode rammer for innovation og produktudvikling.

Henrik Poulsen er også glad for den nye fælles fremtid.

- Vi glæder os til den fælles fremtid inden for afsætningen af danske kartofler, hvor vi med de nye kræfter imødeser mange spændende aktiviteter sammen med vores kunder. Det nye partnerskab giver os mulighed for i endnu højere grad at intensivere vores produktudvikling og optimere vores indsats til glæde for vores slutbrugere, siger han afsluttende
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078