Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  


Arinco vil udvide produktionen

- Af Kamilla B. Hansen

Arinco i Videbæk har i dag en årlig produktion op 80.000 ton mælkepulver. Fabrikken lægger op til at udvide produktionen af modermælkserstatning til Asien.

60.000 ton af den årlige produktion går i dag til skummetmælk- og sødmælkspulver, mens de resterende 20.000 ton er modermælkserstatning.

Langt størstedelen af Arincos produktion går mod Asien, fortæller mejerichef Mogens Bøgh Pedersen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Og specielt i Kina oplever Arinco en stor vækst, fortæller mejerichefen.

Læs også: Ny valleproteinfabrik til 283 millioner i Videbæk

Der er i østen et stort marked for modermælkserstatning og Arlas pulverfabrik håber at kunne få en endnu større bid af kagen i de kommende år.

Læs også: Mælkepulver er en guldgrube for Arla

- Det er naturligvis ikke kun Arla, der har fået øjnene op for den store vækst, der er i østen, og konkurrencen på markedet er benhård, siger Mogens Bøgh Pedersen til avisen.

Han fortæller videre, at det derfor bliver et vigtigt konkurrenceparameter at kunne dokumentere, at de børn, der får mælkepulveret fra netop Arinco har det godt.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.713 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:
Har din virksomhed lærlinge?
Kommentarer (0) | Se tidligere

Færre resistente bakterier i dansk kyllingekød

1. oktober 2014 14:43

Betydeligt færre resistente ESBL-bakterier er fundet i dansk kyllingekød i 2013 sammenlignet med året før. Derimod er forekomsten af ESBL-bakterier i importeret kyllingekød på samme høje niveau som i 2012.

Japansk gadekøkken på Copenhagen Street Food

1. oktober 2014 13:56

Medstifter og tidligere partner af Sticks ’n’ Sushi, Jens Rahbek, er klar til at introducere en ny del af den japanske madkultur for danskerne: Yatai – det japanske gadekøkken.

Fødevareminister går i rette med Fødevarestyrelsen

1. oktober 2014 09:50

Forbrugerne skal informeres, lyder det fra fødevareministeren efter af Fødevarestyrelsen i flere måneder holdt tand for tunge i sagen med salmonella-inficeret kød fra Skare Meat Packers. Fødevarestyrelsen erkender fejl.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Ny leverandør af præ­cisions­kompo­nenter

2. oktober 2014 09:43
Michael Lundbech A/S

Michael Lundbech A/S går nu ind på præ­cisions­kompo­nent området med den seneste investering i en bear­bejdnings­celle.

Seminar om bæredygtighed og grøn omstilling

2. oktober 2014 08:13
Væksthus Syddanmark

­deva­repro­duktio­nens etik er kommet på både den politiske, den kommercielle og den private agenda, og vil derfor udgøre et afgørende element i forbrugernes fremtidige køb af fødevarer.

Match­making­-event under Food Matters Live i London den 19. november 2014

2. oktober 2014 09:34
Enterprise Europe Network - NordDanmarks EU-kontor

Skal du til Food Matters Live i London den 18.-20. november 2014? Food Matters Live er en ny årlig 3-dages event bestående af messe, konferencer og se ...

Rantec maskinfabrik skyder genvej til en lav elpris

2. oktober 2014 08:01
Energiauktion.dk

Maskinfabrikken Rantec, der producerer stålkomponenter har nu benyttet E­nergiauk­tion.dk to år i træk til at opnå en lav elpris.

VW forhandler sparer tid og penge ved at indhente tilbud på el på E­nergiauk­tion.dk

1. oktober 2014 14:48
Energiauktion.dk

VW - Sydkystens Bil Center bruger 150.000 kWh om året og var én af de første brugere, der valgte at benytte E­nergiauk­tion.dk til indkøb af el. De har ...

Tilbud på steril filtre

2. oktober 2014 00:00
ultrafilter Skandinavien ApS

Med stadig større krav til renheden af trykluft i fø­deva­repro­duktio­nen, er det vigtigt at jeres steril filtre lever op til gældende krav

1. oktober 2014
30. september 2014