Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Arinco vil udvide produktionen

- Af Kamilla B. Hansen

Arinco i Videbæk har i dag en årlig produktion op 80.000 ton mælkepulver. Fabrikken lægger op til at udvide produktionen af modermælkserstatning til Asien.

60.000 ton af den årlige produktion går i dag til skummetmælk- og sødmælkspulver, mens de resterende 20.000 ton er modermælkserstatning.

Langt størstedelen af Arincos produktion går mod Asien, fortæller mejerichef Mogens Bøgh Pedersen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Og specielt i Kina oplever Arinco en stor vækst, fortæller mejerichefen.

Læs også: Ny valleproteinfabrik til 283 millioner i Videbæk

Der er i østen et stort marked for modermælkserstatning og Arlas pulverfabrik håber at kunne få en endnu større bid af kagen i de kommende år.

Læs også: Mælkepulver er en guldgrube for Arla

- Det er naturligvis ikke kun Arla, der har fået øjnene op for den store vækst, der er i østen, og konkurrencen på markedet er benhård, siger Mogens Bøgh Pedersen til avisen.

Han fortæller videre, at det derfor bliver et vigtigt konkurrenceparameter at kunne dokumentere, at de børn, der får mælkepulveret fra netop Arinco har det godt.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.697 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Landsforening: Økosalget vokser

22. oktober 2014 11:56

Økologi-salget oplever i år den største vækst siden finanskrisen på 8-10 procent, vurderer Økologisk Landsforening. En stigende interesse hos danskerne for rene og sunde fødevarer samt dyrevelfærd forklarer udviklingen, mener markedschef.

Danish Crown: Havde grisen blot otte skinker

22. oktober 2014 10:20

1 kommentar(er) Det russiske importstop betyder at verdensmarkedet oversvømmes af alle typer kød. Danish Crown kæmper i den grad med at få afsat de dele af grisen, som russerne før var så vilde med.

Slikfusk går ud over fødevaresikkerheden

22. oktober 2014 10:16

- En del butiksejere kan ikke dokumentere, hvor slikket stammer fra og dermed ikke hvordan og under hvilke forhold, det er produceret, afslører Fødevarestyrelses rejsehold.

Stauning Whisky nomineret til tre priser

22. oktober 2014 09:28

Ejerkredsen hos Stauning Whisky går i øjeblikket rundt og venter i spænding. Virksomheden er nemlig nomineret til hele tre forskellige priser.

Russiske restriktioner rammer spiselige slagtebiprodukter

22. oktober 2014 09:13

Fødevarestyrelsen har netop modtaget yderligere informationer fra Rusland om stramningen af importforbuddet af visse fødevarer. Det drejer sig især om spiselige slagtebiprodukter af kvæg og svin og spiseligt mel og pulver af kød og slagtebiprodukter.

Ni nominerede til FoodTech Award 2014

22. oktober 2014 07:00

Et dommerpanel bestående af uvildige rådgivere og specialister har nomineret ni ud af 40 produktnyheder til prisen FoodTech Award. Vinderen offentliggøres i forbindelse med åbningen af FoodTech 2014 og prisen overrækkes af H.K.H. Prins Joakim.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Book et gratis CAD Kompagni besøg

22. oktober 2014 10:48
CAD Kompagniet A/S

Vi kan sikre din virksomhed tekniske specialister - book et uforpligtende møde!

OLED display med Modbus Master/Slave

22. oktober 2014 09:02
A/S Jensen Electric

A/S Jensen Electric tilbyder digital OLED display, der både kan fungere som slave display, eller som Master display

Ju­lefro­kostsæ­sonen skydes snart i gang – er du klar?

22. oktober 2014 09:58
Olitec Packaging Solutions A/S

Thermoli Basta termokasser er gode termokasser, til stærke priser. Basta kasserne er på lager og kan leveres fra dag til dag

22. oktober 2014
21. oktober 2014