Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Arinco vil udvide produktionen

- Af Kamilla B. Hansen

Arinco i Videbæk har i dag en årlig produktion op 80.000 ton mælkepulver. Fabrikken lægger op til at udvide produktionen af modermælkserstatning til Asien.

60.000 ton af den årlige produktion går i dag til skummetmælk- og sødmælkspulver, mens de resterende 20.000 ton er modermælkserstatning.

Langt størstedelen af Arincos produktion går mod Asien, fortæller mejerichef Mogens Bøgh Pedersen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Og specielt i Kina oplever Arinco en stor vækst, fortæller mejerichefen.

Læs også: Ny valleproteinfabrik til 283 millioner i Videbæk

Der er i østen et stort marked for modermælkserstatning og Arlas pulverfabrik håber at kunne få en endnu større bid af kagen i de kommende år.

Læs også: Mælkepulver er en guldgrube for Arla

- Det er naturligvis ikke kun Arla, der har fået øjnene op for den store vækst, der er i østen, og konkurrencen på markedet er benhård, siger Mogens Bøgh Pedersen til avisen.

Han fortæller videre, at det derfor bliver et vigtigt konkurrenceparameter at kunne dokumentere, at de børn, der får mælkepulveret fra netop Arinco har det godt.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.791 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Genopladelige batterier - Klar til brug

25. november 2014 00:00
Batco Nordic ApS

Vidste du at der også findes GENOPLADELIGE BATTERIER (Ready to Use) som leveres opladet fra fabrikken og selv efter at have ligget ubrugt i 1 år, vil der stadig være 85 % strøm tilbage på batteriet!

Har du styr på brand­sikker­heden?

24. november 2014 12:27
DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

DBI har den fornødne ekspertise til at hjælpe dig på rette vej med hensyn til at opretholde din bygnings brandsikkerhed. Uanset om det er nybyggeri, o ...

Magnetventil med specielle egenskaber

25. november 2014 00:00
Bürkert-Contromatic A/S

Magnetventil type 6027 er ikke bare en helt almindelig magnetventil. Det er en en all-round magnetventil med specielle egenskaber, der kan fås i mange ...