Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

200 chefer ud af Føtex’ ledelse

- Af Lars Dalsgaard Adolfsen

Føtex gennemfører den hidtil største organisationsændring for at tilpasse sig en situation, hvor discountkæderne sidder på en stigende del af detailmarkedet.

”Tid til salg” er titlen på omstruktureringen, som skal reducere antallet af detailafdelinger i Dansk Supermarked til tre.

I Føtex medfører ændringerne varehuskædens hidtil mest omfattende organisationsændring. I alt 10.000 ansatte kan se frem til at få nye arbejdsopgaver.

Læs også: Avis tester supermarkederne for rådne frugter

Det får også konsekvenser på chefniveau, hvor godt 200 chefer fjernes fra ledelsen. Som i resten af Føtex-kæden kan det ende med lønnedgang eller afskedigelse:

Læs også: Dansk Supermarked styrker bestyrelsen

- Udgangspunktet er, at vi flytter folk, men der er ingen garanti. Hvis de interne jobmuligheder i Dansk Supermarked er afsøgt, og hvis vi ikke har noget at tilbyde, så ender vi med at afskedige, siger HR-direktør i Dansk Supermarked, Finn Lund Andersen, til Business.dk.

Føtex rammes særlig hårdt af ændringerne, idet discountkæderne vinder en stadig større del af markedet fra de dyrere varehuse.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.808 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Arla nedlægger 100 stillinger i Storbritannien

28. november 2014 08:27

Arla Foods UK tager nu hul på næste fase i udviklingen af forretningen. En større omstrukturering af Arlas britiske organisation betyder, at omkring 100 stillinger nedlægges og bestræbelserne på at skabe en mere adræt og konkurrencedygtig virksomhed, der kan øge innovationen på et britisk mejerimarked i konstant udvikling.

Beskidt betonblander brugt til patientmad

27. november 2014 16:38

Fødevarestyrelsen lukkede i går en ulovlig virksomhed, der solgte patientmad til plejehjem og sygehuse. Der blev blandt andet brugt en beskidt betonblander i produktionen.

Dansk Supermarked styrker bestyrelsen

27. november 2014 12:43

Tre markante internationale profiler booster bestyrelseni Dansk Supermarked og ruster koncernen til yderligere til ekspansion på det stærkt konkurrenceprægede europæiske dagligvaremarkedSe alleMedlemmernes egne nyheder

Plastspande der imødekommer dine emballagekrav

28. november 2014 08:51
Olitec Packaging Solutions A/S

Dican® plastspande fra Olitec Packaging Solutions, finder stor anvendelse indenfor både fødevare- og nonfood industrien.

Nyt forbedret website - relancering af Silcofa.dk

28. november 2014 00:00
SILCOFA A/S

Vi har længe haft et ønske om en revitalisering af vor hjemmeside, og det er derfor med stor glæde vi nu kan relancere vores hjemmeside i en ny og forbedret udgave.

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

28. november 2014 00:00
Trepak International AB

For alle hætter og emballagetyper

27. november 2014
26. november 2014