Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

200 chefer ud af Føtex’ ledelse

- Af Lars Dalsgaard Adolfsen

Føtex gennemfører den hidtil største organisationsændring for at tilpasse sig en situation, hvor discountkæderne sidder på en stigende del af detailmarkedet.

”Tid til salg” er titlen på omstruktureringen, som skal reducere antallet af detailafdelinger i Dansk Supermarked til tre.

I Føtex medfører ændringerne varehuskædens hidtil mest omfattende organisationsændring. I alt 10.000 ansatte kan se frem til at få nye arbejdsopgaver.

Læs også: Dansk Supermarked suspenderer al samhandel med Skare Meat Packers

Det får også konsekvenser på chefniveau, hvor godt 200 chefer fjernes fra ledelsen. Som i resten af Føtex-kæden kan det ende med lønnedgang eller afskedigelse:

Læs også: Frygter fyringer hos Skare Meat Packers

- Udgangspunktet er, at vi flytter folk, men der er ingen garanti. Hvis de interne jobmuligheder i Dansk Supermarked er afsøgt, og hvis vi ikke har noget at tilbyde, så ender vi med at afskedige, siger HR-direktør i Dansk Supermarked, Finn Lund Andersen, til Business.dk.

Føtex rammes særlig hårdt af ændringerne, idet discountkæderne vinder en stadig større del af markedet fra de dyrere varehuse.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.696 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Landsforening: Økosalget vokser

22. oktober 2014 11:56

Økologi-salget oplever i år den største vækst siden finanskrisen på 8-10 procent, vurderer Økologisk Landsforening. En stigende interesse hos danskerne for rene og sunde fødevarer samt dyrevelfærd forklarer udviklingen, mener markedschef.

Danish Crown: Havde grisen blot otte skinker

22. oktober 2014 10:20

1 kommentar(er) Det russiske importstop betyder at verdensmarkedet oversvømmes af alle typer kød. Danish Crown kæmper i den grad med at få afsat de dele af grisen, som russerne før var så vilde med.

Slikfusk går ud over fødevaresikkerheden

22. oktober 2014 10:16

- En del butiksejere kan ikke dokumentere, hvor slikket stammer fra og dermed ikke hvordan og under hvilke forhold, det er produceret, afslører Fødevarestyrelses rejsehold.

Stauning Whisky nomineret til tre priser

22. oktober 2014 09:28

Ejerkredsen hos Stauning Whisky går i øjeblikket rundt og venter i spænding. Virksomheden er nemlig nomineret til hele tre forskellige priser.

Russiske restriktioner rammer spiselige slagtebiprodukter

22. oktober 2014 09:13

Fødevarestyrelsen har netop modtaget yderligere informationer fra Rusland om stramningen af importforbuddet af visse fødevarer. Det drejer sig især om spiselige slagtebiprodukter af kvæg og svin og spiseligt mel og pulver af kød og slagtebiprodukter.

Ni nominerede til FoodTech Award 2014

22. oktober 2014 07:00

Et dommerpanel bestående af uvildige rådgivere og specialister har nomineret ni ud af 40 produktnyheder til prisen FoodTech Award. Vinderen offentliggøres i forbindelse med åbningen af FoodTech 2014 og prisen overrækkes af H.K.H. Prins Joakim.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Foie fin fra 100 % ikke tvangsfodrede ænder

22. oktober 2014 13:20
Kalu A/S

En gastronomisk og eksklusiv fransk specialitet fra ikke tvangsfodrede ænder.

Book et gratis CAD Kompagni besøg

22. oktober 2014 10:48
CAD Kompagniet A/S

Vi kan sikre din virksomhed tekniske specialister - book et uforpligtende møde!

SP Technologies udstiller maskiner fra vores sa­marbejds­partne­re på FoodTech 2014

22. oktober 2014 10:56
SP Technologies ApS

Kig ind på stand J7240. SP Technologies udstiller igen maskiner og udstyr fra nogle af vores sa­marbejds­partne­re. Disse maskiner og udstyr er for hå ...

22. oktober 2014
21. oktober 2014