Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

200 chefer ud af Føtex’ ledelse

- Af Lars Dalsgaard Adolfsen

Føtex gennemfører den hidtil største organisationsændring for at tilpasse sig en situation, hvor discountkæderne sidder på en stigende del af detailmarkedet.

”Tid til salg” er titlen på omstruktureringen, som skal reducere antallet af detailafdelinger i Dansk Supermarked til tre.

I Føtex medfører ændringerne varehuskædens hidtil mest omfattende organisationsændring. I alt 10.000 ansatte kan se frem til at få nye arbejdsopgaver.

Læs også: Lokale madleverandører tager et stort skridt

Det får også konsekvenser på chefniveau, hvor godt 200 chefer fjernes fra ledelsen. Som i resten af Føtex-kæden kan det ende med lønnedgang eller afskedigelse:

Læs også: Dansk Supermarked i fyringsrunde

- Udgangspunktet er, at vi flytter folk, men der er ingen garanti. Hvis de interne jobmuligheder i Dansk Supermarked er afsøgt, og hvis vi ikke har noget at tilbyde, så ender vi med at afskedige, siger HR-direktør i Dansk Supermarked, Finn Lund Andersen, til Business.dk.

Føtex rammes særlig hårdt af ændringerne, idet discountkæderne vinder en stadig større del af markedet fra de dyrere varehuse.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.284 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Cent­rifu­galpum­per fra AxFlow

5. maj 2015 09:32
AxFlow A/S

Til dig, som har behov for transport af såvel vandige og smørende medier, har AxFlow et stort pumpeprogram. Pumper med magnetisk kobling kan leveres til de fleste pumpetyper.

ARCA IEC - Skabe fra Fibox

5. maj 2015 09:03
Fibox A/S

Overlegen ydeevne og sikkerhed i de fleste krævende miljøer.

Foldekasser & klapkasser

5. maj 2015 09:27
Dansk Transport Emballage A/S

Til opbevaring, lagring og transport