Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

200 chefer ud af Føtex’ ledelse

- Af Lars Dalsgaard Adolfsen

Føtex gennemfører den hidtil største organisationsændring for at tilpasse sig en situation, hvor discountkæderne sidder på en stigende del af detailmarkedet.

”Tid til salg” er titlen på omstruktureringen, som skal reducere antallet af detailafdelinger i Dansk Supermarked til tre.

I Føtex medfører ændringerne varehuskædens hidtil mest omfattende organisationsændring. I alt 10.000 ansatte kan se frem til at få nye arbejdsopgaver.

Læs også: Føtex inviterer lokale producenter inden for

Det får også konsekvenser på chefniveau, hvor godt 200 chefer fjernes fra ledelsen. Som i resten af Føtex-kæden kan det ende med lønnedgang eller afskedigelse:

Læs også: Starbucks åbner første kaffebar i Føtex

- Udgangspunktet er, at vi flytter folk, men der er ingen garanti. Hvis de interne jobmuligheder i Dansk Supermarked er afsøgt, og hvis vi ikke har noget at tilbyde, så ender vi med at afskedige, siger HR-direktør i Dansk Supermarked, Finn Lund Andersen, til Business.dk.

Føtex rammes særlig hårdt af ændringerne, idet discountkæderne vinder en stadig større del af markedet fra de dyrere varehuse.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.657 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Ny re­volu­tio­neren­de flowmåler

1. september 2014 14:51
Bürkert-Contromatic A/S

Bürkert har udviklet en innovativ løsning til måling af væskeflow, som har potentiale til at ændre markedet på området ganske væsentligt.

Case: Dæk og fælge håndteres med vakuum hos NDI

1. september 2014 10:25
Fyns Kran Udstyr A/S

Hos Nordisk Dæk Import, også kaldet NDI, i Brørup håndteres der store mængder dæk og fælge via et Schmalz vakuumanlæg leveret af Fyns Kran Udstyr.

Kunne du heller ikke slippe af med vandet efter skybruddet?

1. september 2014 11:04
PUMPEGRUPPEN A/S

PUMPEGRUPPEN A/S har løsningen der sikrer dig at du hurtigt slipper af med overfladevand i kældre og butikker samt pro­duktions­loka­ler. ZUWA KOMPAKT FLADSUGE PUMPE.

1. september 2014
31. august 2014
29. august 2014
28. august 2014