Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Send til en kollega

200 chefer ud af Føtex’ ledelse

- Af Lars Dalsgaard Adolfsen

Føtex gennemfører den hidtil største organisationsændring for at tilpasse sig en situation, hvor discountkæderne sidder på en stigende del af detailmarkedet.

”Tid til salg” er titlen på omstruktureringen, som skal reducere antallet af detailafdelinger i Dansk Supermarked til tre.

I Føtex medfører ændringerne varehuskædens hidtil mest omfattende organisationsændring. I alt 10.000 ansatte kan se frem til at få nye arbejdsopgaver.

Læs også: Omstridte popcorn bliver en sag for EU-kommissionen

Det får også konsekvenser på chefniveau, hvor godt 200 chefer fjernes fra ledelsen. Som i resten af Føtex-kæden kan det ende med lønnedgang eller afskedigelse:

Læs også: Alpe-bøffer skal stille danskernes øko-sult

- Udgangspunktet er, at vi flytter folk, men der er ingen garanti. Hvis de interne jobmuligheder i Dansk Supermarked er afsøgt, og hvis vi ikke har noget at tilbyde, så ender vi med at afskedige, siger HR-direktør i Dansk Supermarked, Finn Lund Andersen, til Business.dk.

Føtex rammes særlig hårdt af ændringerne, idet discountkæderne vinder en stadig større del af markedet fra de dyrere varehuse.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.490 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Prisvindende og alsidige systemer til site-management og sikkerhed fra Skipper leveres nu af RS Comp

13. oktober 2015 11:31
RS Components A/S

Praktisk og modulært udvalg af optrækkelige afspærringer og kompatibelt tilbehør med bedre resultater end traditionelt sikkerheds- og af­faldshånd­tering­sudstyr

Anser U2 printer var en stor succes på hi messen!

13. oktober 2015 10:58
Markings ApS

På hi messen var rigtig mange forbi og fik prøvet vores ANSER U2 håndholdt samt standard - måske du selv kiggede forbi? Så ved du jo godt, at begge er billige og nemme at bruge!

Deltag og bliv en del af Food-In-2 Health Agora 2015

13. oktober 2015 11:30
inSPIRe

Efterlad dit bidrag til interaktionen mellem fødevarer, pharma, bioteck og ingredienser. Gæster og udstillere vil møde forsker og virksomheder for at ...

Dansk Pro­cesven­tila­tion har færdiggjort central ren­gørings­løsning/s­tøvsu­ger til EX-område

13. oktober 2015 10:55
Dansk Procesventilation ApS

Den eksisterende støvsuger stod til udskiftning hos Ardex, og de ville derfor have en ny central ren­gørings­løsning, som kunne dække ren­gørings­beho­vet ...

Kom og mød os på stand B07:42..!

13. oktober 2015 10:15
FF Engineering ApS

FF-Engineering har i år den fornøjelsen at invitere jer til Scanpack 2015 messen i Göteborg og møde VC999 Packaging Systems AG samt se et udsnit af maskiner fra vores øverige agentur.

Hvornår er løftegrej ødelagt? Se eksempler på ødelagt løftegrej bl.a. kroge, kæde og wirestropper

13. oktober 2015 10:28
Fyns Kran Udstyr A/S

Se uddraget fra et af vores webinarer her til højre. Husk du kan også blive opgraderet i brugen af løftegrej, surring og eliminering af manuel håndtering m.m. når du har tid - helt gratis.

13. oktober 2015
12. oktober 2015