23948sdkhjf

Ny Them-direktør vil kigge på eksporten

Den 1. juni tog Torben Aarris over efter Alette Algreen Ussing som administrerende direktør for Them Andelsmejeri. Efter sin første tid i organisationen ser han nogle klare potentialer.         

- Jeg ser store muligheder for at give danskerne endnu mere af både de gode, traditionelle Danbo-oste og nye spændende specialoste – baseret på en høj kvalitet af råvarer, siger den nye direktør.

Torben Aarris har arbejdet med mejeriindustrien i store dele af sin karriere og kommer senest fra en stilling som nordisk direktør hos britiske RPC, der er Nordens største leverandør af fødevare- og mejeriemballager.

Dermed har han også et udenlandsk aspekt med sig.

- Vi vil selvfølgelig også se nærmere på, hvilke potentialer der ligger på eksportmarkederne - både for vores nye tiltag inden for økologisk mælkepulver til primært de asiatiske lande, men også på længere sigt vores oste på de nære eksportmarkeder. Det er alt sammen noget, som vi kommer til at arbejde intensivt med i den kommende tid, siger Torben Aarris.

Them Mejeris bestyrelsesformand glæder sig over ankomsten af den nye direktør.

- Vi har i forvejen et velfungerende osteri og et mejeri med dygtige medarbejdere, og vi kan drage nytte af at få nye øjne på tingene, siger formand Gert Glob Lassen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094