23948sdkhjf

Fødevarevirksomheder bruger millioner på medarbejderudvikling

6 virksomheder, herunder Bisca, Royal Unibrew, Stryhns og KRAM Madservice, skal over de næste 3 år samarbejde om at udvikle medarbejdernes kompetencer.
Ambitionerne er høje hos de 6 deltagende virksomheder, hvor medarbejdernes kompetenceudvikling skal være med til at fremtidssikre virksomhederne.

Den Europæiske Socialfond under EU har bevilliget over 33 mio. kr. til de 6 virksomheders ambitiøst udviklingsprojekt. Som del af aftalen har de forpligtet sig til at bidrage med et lige så stort beløb, så det samlede projekt løber op i godt 67 mio. kr.

Over 1.000 medarbejdere involveret i projektet
Projektet omfatter fælles undervisning og samarbejde mellem medarbejderne fra de seks virksomheder. Gennem medarbejdersynergi for de over 1.000 ansatte ventes et markante kompetenceløft.

Projektets målsætninger er bl.a., at medarbejderne opnår større evne til hurtig indlæring, forandringsparathed, håndtering af nye medier og kommunikation, samt evnen til at omsætte deres daglige arbejdserfaringer og udfordringer til procesforbedringer.

- Vi vil gerne skabe verdens bedste medarbejdere. Det kræver, at vi er innovative og fokuserer på, hvilken kompetenceprofil fremtidens medarbejdere skal have. De ansatte skal være i konstant udvikling og have mod til at tage ansvaret for de nødvendige forandringer. På den måde skaber vi de rigtige vilkår for vækst og fremgang, uddyber Biscas HR-chef Else Pedersen.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093