23948sdkhjf

Arla flytter udstyr fra Hirtshals Mejeri

Inden et eventuelt salg af det tidligere Hirtshals Mejeris bygninger har mejerigiganten Arla valgt at flytte en del af mejeriudstyret fra Hirtshals til det nyerhvervede mejeri i Sundsvall.
Ingstrup Mejeri har budt på de Arla-ejede mejeribygninger, som indtil for nyligt husede Hirtshals Mejeri.

Arla har dog nu valgt at flytte en del af mejeriudstyret fra Hirtshals til det nyerhvervede mejeri i Sundsvall, en handel de svenske konkurrencemyndigheder netop har godkendte. Det undrer og irriterer folkene fra Ingstrup Mejeri:

- En professionel ledelse må allerede på tidspunktet for vores møde - for 14 dage - siden, have vidst, at de havde planer om at skulle bruge udstyr i Sverige. Man skulle have meldt ud, så vi kan forholde os til det, vi har lagt billet ind på, og ikke spilder hinandens tid, siger direktør for Ingstrup Mejeri, Hans Smith Andersen, til nordjyske.dk.

Udstyr muligvis uden betydning
Det er tidligere kommet frem, at en betingelse for Ingstrups interesse i bygningerne i Hirtshals er, at mejeriudstyret indgår i en eventuel handel. Udstyret, som Arla har oplyst de vil flytte til Sverige, er dog til en del af produktionen, Ingstrup Mejeri ikke har behov for, hvorfor det kan vise sig ikke at få betydning for handlen:

- Arla oplyste, at man ville fjerne en maskine til yoghurt-produktion, og det er ikke udstyr, vi har brug for, forklarer Ingstrup-direktøren.

Arla har lovet at svare på købstilbuddet seneste d. 13. maj.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109