23948sdkhjf

Nye slicere øger fiskeproducents kapacitet

Produktgennemløb og udbytte er gået i vejret efter Vega Salmon har taget fire nye slicere fra Marel i brug.
Vega Salmon har haft stor succes med fire lakseslicerer fra Marel.

Så meget endda, at ejer af Vega Salmon, Roald Vedelgart, betegner maskinerne som det bedste køb fabrikken har foretaget i mange år. Det skriver foodobserver.dk.

Fersk frem for frossen
Slicerne, som er af typen Marel Geba SC 250, blev oprindeligt anvendt i en testperiode. Hurtigt blev det besluttet at gøre dem til en fast del af produktionen på fabrikken, som producerer røget laks, røget ørred og røget hellefisk til detail og catering.

De nye slicere kan skære 350-400 kg ferske produkter i timen. Netop kapaciteten fremhæves af både Vega Salmon og Marel som en styrke ved maskinen. Kapaciteten øges øges, da maskinen, som er lavet til fersk slicning, kan lave op til 250 skiver i minuttet. Vega salmon investerede i maskinerne som erstatning for frost slicere, og derfor er kapaciteten blevet øget.

I en virksomhed, som opererer med et udvalg af produkter drager man fordel af muligheden for indstilling af flere forskellige slicingprogrammer. Dermed er det lettere at skifte mellem produkter og fremstille varer med bestemte vægtspecifikationer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093