23948sdkhjf

Industrigigant opruster i Danmark

Amerikanske SPX samler nu flere af de danske aktiviteter i et kompetencecenter i Søborg.
SPX udvider nu sit innovationscenter i Søborg, så det kan danne base for koncernens test- og laboratoriefaciliteter inden for fødevare- og bryggeriindustrien. Resultatet bliver et state of the art ingeniørcenter med laboratorie- og testfaciliteter til prøvetagning og test inden for alt fra fedtstoffer og olie til tørring og fordampning.

Centret blev oprindeligt bygget af Anhydro, som SPX overtog i 2010. Der er faciliteter til tørring og fordampning, men det skal nu udvides med yderligere testsystemer fra Gerstenberg Schroder, som SPX opkøbte sidste år.

Vil forstærkes i Europa
- Vi planlægger at tilbyde vores kunder test- og laboratoriefaciliteter med en bred række af muligheder for test af våde og tørre føde- og drikkevarer samt en udvidet stab af ingeniører og konsulenter. Disse udvidede faciliteter er en del af vores strategi om yderligere at forstærke vores konkurrencemæssige position i Europa og positionere os til bedre at servicere de kritiske forsknings- og udviklingsbehov hos vores globale kunder, siger Don Centerna, president for SPX Flow Technology.

SPX har i forvejen avancerede laboratoriefaciliteter i Silkeborg, hvor man tilbyder ydelser inden for varmebehandling, membramfiltrering, varmeveksling, miksning, smør, blanding, sojamælk, bag-in-box-påfyldning og avancerede procesmonitorerings- og kontrolsystemer.

Det nye center i Søborg ventes at være klar til brug ved udgangen af juli 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076