23948sdkhjf

Friland skal have ny direktør

Efter næsten syv år som administrerende direktør hos Friland A/S, har Henrik Biilmann valgt at opsige sin stilling. Fratrædelsen træder dog først i kraft den 31. januar.

- Det har været en af de sværeste beslutninger i min karriere, og det er meget vigtigt for mig at understrege, at min opsigelse ikke er et fravalg af Friland. Jeg har fået et tilbud fra anden side, som er det helt rigtige for mig, der hvor jeg er i min karriere netop nu, siger Henrik Biilmann, og fortsætter:

- Bestyrelsen og alle medarbejderne hos Friland er et utroligt stærkt hold, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Friland er gearet til at møde den stigende efterspørgsel på både økologi og produkter med fokus på høj dyrevelfærd.

Peter Fallesen Ravn, der er bestyrelsesformand i Frilands bestyrelse, ønsker Henrik Biilmann held og lykke fremover, og han har respekt for beslutningen.

- Der er ingen tvivl om, at jeg er ærgerlig over Henriks beslutning, for vores samarbejde har været både godt og loyalt. Henrik har formået at balancere det kommercielle samtidig med, at han i høj grad har formået at involvere leverandørerne. Friland er på en rejse, og kravene fra forbrugerne bliver stadig større. Historisk set har Friland altid været meget omstillingsparat, og det skal vi sikre os, at virksomheden også vil være i fremtiden, siger han.  

Henrik Biilmann skal i stedet være CEO hos Viking Genetics, der med 150 ansatte er blandt verdens største og førende landmandsejede kvægavlforeninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094