23948sdkhjf

Svaneke Is lukket trods fremgang

(OPDATERET KL. 13.45) Det er angiveligt uenighed i anpartsselskabets ejerkreds, der har ført til, at den bornholmske kvalitetsis-producent nu er lukket.
Svaneke Is er lukket.

Det fremgår af et skilt i butikkens rude, skriver P4 Bornholm.

Lukningen skulle angiveligt ske på grund af uenighed i anpartsselskabets ejerkreds, hvad lokalmediet dog ikke har kunnet få bekræftet ved hverken anpartshaver og bestyrelsesmedlem Lars Frederiksen eller daglig leder Jonas Bohn.

Lukningen kommer som lidt af en overraskelse bare to måneder efter offentliggørelsen af årsrapporten for 2010, som viste et overskud på 30.469 kr. af en bruttofortjeneste på 1,5 mio. kr., hvilket er en stigning på næsten 50 procent i forhold til 2009.

OPDATERET:
Anpartshaver og bestyrelsesmedlem Lars Frederiksen bekræfter nu lukningen.

Han skriver i en mail til Food Supply:

"Det kan oplyses, at Svaneke Is ApS har haft endnu en god og fremgangsrig issæson i 2011 trods en regnfuld sommer på Bornholm og i Danmark.
Jonas Bohn og Vibeke Bengtson har selv valgt at fratræde deres lederstillinger i selskabet, hvilket bestyrelsen respekterer. Jonas og Vibeke har igennem selskabets første leveår ydet en prisværdig indsats for selskabet, hvor Jonas og Vibeke er medejere af Svaneke Is ApS. Bestyrelsen er herefter bl.a. i færd med at finde nye afløsere til daglige drift
Det er bestyrelsens plan at ansætte en ny direktør og til næste år at udvide cafedriften i Svaneke og København samt at udvide markedsføring og salg i detailhandelen af den anerkendte is baseret på nordiske bær og frugter uden tilsætningsstoffer."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096