23948sdkhjf

Joe & The Juice politianmeldes for fødevarefusk

Fødevarestyrelsen har politianmeldt juicekæden Joe & The Juice for fødevarefusk. Direktør Kaspar Basse beklager.
De ansatte i juicekæden Joe & The Juice opfordres til at snyde med temperaturen i kølemontren. Derfor melder Fødevarestyrelsen nu kæden til politiet, skriver Avisen.dk.

Bjørn Wilander, fødevarechef for Fødevareregion Øst under Fødevarestyrelsen, oplyser til avisen, at man tirsdag morgen foretager en politianmeldelse.

Lyver om temperaturen
Anmeldelsen kommer som en direkte konsekvens af en intern mail, Avisen.dk, er kommet i besiddelse af.

I mailen instrueres medarbejdere i Joe & The Juice direkte i at snyde med temperaturen i køledisken og om nødvendigt lyve om temperaturen i forbindelse med firmaets lovpligtige egenkontrol.

- Når temperaturen måles, vil den ALDRIG blive noteret højere end 5°C i egenkontrollen. Hvis myndighederne måler en højere temperatur, spiller vi overraskede og siger, at vi ikke var klar over det, og at vi øjeblikkeligt smider det hele ud, står der i mailen, der er sendt fra en leder hos Joe & The Juice til virksomhedens bar managers.

Kaspar Basse indrømmer
Da direkør Kaspar Basse i første omgang præsenteres for e-mailen nægter han ethvert kendskab. Men efter et møde med juicekædens ledelse erkender han fejlen.

- Den enkelte sætning vedrørende temperaturen i kølegravene er naturligvis helt uacceptabel. Jeg har derfor netop haft en meget alvorlig samtale med den ansvarlige, og han er dybt rystet over sin egen mangel på dømmekraft i situationen. Han har fået en streng påtale - et klip i kørekortet, siger Kaspar Basse.

Samtidig udtrykker han stor beklagelse over politianmeldelsen.

- Det er vi selvfølgelig meget kede af. Vi synes, det giver et helt forkert indtryk af, hvordan vores virksomhed fungerer, og hvad der er vores kvalitetskrav. Derfor betaler vi naturligvis også straks et bødeforlæg, hvis der foreligger sådan et.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096