23948sdkhjf

DanFish med ny besøgsrekord

Fiskeriets fagmesse i Aalborg bød på et rekordstort antal besøgende og international stemning.
Dansk var langt fra det eneste sprog, der blev talt ved boder og i krogene på dette års fagmesser DanFish International og den nye messedel DanAqua, som løb af stablen onsdag til fredag i Aalborg.

Det kunne Food Supply ved selvsyn konstatere på sit besøg på messerne, der satte rekord med 13.467 besøgende mod 12.577 ved den seneste messe i 2009.

Messerne for udstyr og services til fiskeri og akvakultur var begge udsolgte, og havde dermed ikke mindre end 350 stande at byde på.

Udstillerne samme sted meldte da også om en fin omsætning, ligesom flere firmaer kunne berette om indgåede kontrakter som følge af messen.

Vender tilbage i 2013
Det kunne mærkes på stemningen, der fredag var både let og summende og hvor der sjældent var langt mellem smilene fra hverken udstillere eller besøgende.

Flere steder var det største ”problem” sådan set travlhed, og vurderet på samtalerne ved flere udstillere, kunne mange altså forlade messen med gode aftaler og kontakter i bagagen.

DanFish International havde da også gæstende fra 45 lande, hvoraf en del var inkluderet i det omfattende VIP-program for udvalgte indkøbere fra hele verden.

DanFish International og DanAqau afvikles hvert andet år og vender således tilbage i 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094