23948sdkhjf

Snobberne Fritz og Poul dropper madspild

SE VIDEOEN: Selv snobberne Søde Fritz og Lille Poul hopper nu med på stop spild af mad-bølgen og giver i stedet resterne til au pair-pigen.
Midlet er humor, men budskabet er skam helt alvorligt, når skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft i rollerne som Søde Fritz og Lille Poul gør op med madspild.

- Vi bakker op om det vigtige budskab og vil gerne bidrage til at sætte fokus på det store madsvineri. Det er uacceptabelt at smide 16 mia. kr. om året i skraldespanden, siger Martin Buch og suppleres af kollega Rasmus Botoft:

- Madspild er et vigtigt og alvorligt emne. Men ved at tage humoren i brug håber vi at formidle budskabet på en overraskende måde. Den lille film skulle gerne få endnu flere danskerne til at få øjnene op for madspild.

De to skuespillere har derfor frivilligt og ulønnet optrådt i en filmproduktion for forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, som er indspillet på Restaurant Paustian.

- Madspild er både spild af ressourcer samt penge ud af vinduet. Vi arbejder målrettet på at mindske madspild i vores hverdag. Vi støtter i forvejen forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad - og det er os en ekstra glæde at have lagt lokaler til Fritz og Poul, siger Lisbeth og Bo Jacobsen, der er indehavere af både Restaurant Paustian, Restaurationen og R-Bar.

Se resultatet her:


[flash][width]500[/width][height]390[/height][address]http://www.youtube.com/v/IOCvw0Mlup8 [/address][/flash]


Stop Spild Af Mad sender endvidere en varm tak til:
Martin Buch, Rasmus Botoft, Erik Skov, Claus Glæsner, Martin Dreyer Pedersen, Malene Rind, Marc Bostrøm, Jesper Hæstrup Aagaard fra Radio Viborg samt Lisbeth og Bo Jacobsen og personalet fra Restaurant Paustian.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078