23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arbejdsmiljørådet
Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen har udpeget tidligere direktør for Personalestyrelsen, Lisbeth Lollike, til formand for Arbejdsmiljørådet. Hun efterfølger Leo Bjørnskov, der har været formand i fire år og derfor stopper.

Arbejdsmiljørådet er et forum, hvor arbejdsmarkedets parter drøfter og samarbejder om at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser.

Bacardi-Martini Danmark A/S
Mark Johan de Witte er indtrådt som formand for bestyrelsen u Bacardi-Martini Danmark A/S i stedet for Kjeld Thomsen. Samtidig er Karl Olof Fredrik Hammarström tiltrådt som administrerende direktør i stedet for Francois Portier (kilde: BIQ.dk).

Bureau Veritas Certification Denmark A/S
Jacob Færgemand Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Bureau Veritas Certification Denmark A/S i stedet for Andrew Mark Kirkby (kilde: BIQ).

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering inden for byggeriet og alle dele af industrien.

Carlsbergfondet
Professor Flemming Besenbacher er tiltrådt som formand for Carlsbergfondet.

Cargill Nordic A/S
Kathy Lynn Fortmann er tiltrådt som bestyrelsesformand for Cargill Nordic A/S i stedet for Petrus Ludovicus Van Deursen (kilde: BIQ.dk).

Cargill er en international producent af blandt andet fødevareprodukter samt ingredienser til fødevareindustrien.

Detectronic A/S
Thorkild Ellekrog Kristensen er indtrådt i bestyrelsen hos Detectronic A/S i stedet for den tidligere aktionær Søren Øgaard. Bestyrelsen består herefter af Brian Poulsen, Jørgen Gylling Poulsen og Thorkild Kristensen.

Detectronic A/S er en danskejet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion og markedsføring af detekterings- og vejeudstyr til fødevareindustrien.

Knud Hansen A/S
Torben Toftdahl Olesen og Allan Jensen Vestergaard er indtrådt i bestyrelsen hos Knud Hansen A/S i stedet for Preben Terp-Nielsen (kilde: Børsen).

Knud Hansen A/S leverer blandt andet køleanlæg, presenninger og kommunikationsløsninger til industrien

Merrild Kaffe ApS
Bjarne Storm Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Merrild Kaffe ApS i stedet for Torben Hedegaard Nielsen (kilde: BIQ.dk).

Polar Seafood Denmark A/S
Svend-Erik Sand Danielsen er udtrådt af bestyrelsen hos Polar Seafood Denmark A/S (kilde: Børsen).

Polar Seafood har hovedkontor i Nuuk og er leverandør af fisk og skaldyr.

SFK Food A/S
Kjeld Kronborg Danielsen, Jens Hareskov Loczi og Casper Leganger Juul Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos SFK Food A/S i stedet for Erik From, Preben Sunke, Tom Uldall Hansen og Leif Schlütter (kilde: Børsen).

SFK Food A/S er leverandør af krydderiblandinger og funktionelle ingredienser til levnedsmiddelindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095