Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Bisca skifter direktør

- Af Stefan Buur Hansen

Utilfredsstillende resultater og en fremtid fyldt med udfordringer har fået Bisca til at skifte direktør fra Leif Bergvall Hansen til Michael Budtz Berthelsen.

Leif Bergvall Hansen er fortid som administrerende direktør i Bisca A/S.

I stedet er den tidligere produktionsdirektør Michael Budtz Berthelsen indsat på posten. Michael Budtz Berthelsen opholder sig i øjeblikket på ferie i Hawaii, men bekræfter kortfattet direktørskiftet over for Food Supply.

Læs også: Bisca: Så er der nye kammerjunkere

Biscas hovedaktionær har siden april 2011 været det norske fødevareselskab Scandza AS, og medstifter Jan Bodd bekræfter direktørskiftet over for Food Supply således:

Læs også: Bisca slår rødder i Stege

- Det er korrekt, at han er stoppet i Bisca. Resultaterne i Bisca har ikke været tilfredsstillende, og vi vurderer, at der venter endnu større udfordringer i fremtiden. Bisca står foran store udfordringer, eftersom man for nyligt har pålagt vores produkter store, nye afgifter på blandt andet sukker og fedt, hvilket gør det vanskeligt at drive en effektiv forretning.

Leif Bergvall Hansen overtog direktørposten i Bisca i 2006, og har siden været medvirkende til en vellykket turnaround, hvor småkageproducenten vendte fire år med underskud til et plus i 2008.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.806 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Arla nedlægger 100 stillinger i Storbritannien

28. november 2014 08:27

Arla Foods UK tager nu hul på næste fase i udviklingen af forretningen. En større omstrukturering af Arlas britiske organisation betyder, at omkring 100 stillinger nedlægges og bestræbelserne på at skabe en mere adræt og konkurrencedygtig virksomhed, der kan øge innovationen på et britisk mejerimarked i konstant udvikling.

Beskidt betonblander brugt til patientmad

27. november 2014 16:38

Fødevarestyrelsen lukkede i går en ulovlig virksomhed, der solgte patientmad til plejehjem og sygehuse. Der blev blandt andet brugt en beskidt betonblander i produktionen.

Dansk Supermarked styrker bestyrelsen

27. november 2014 12:43

Tre markante internationale profiler booster bestyrelseni Dansk Supermarked og ruster koncernen til yderligere til ekspansion på det stærkt konkurrenceprægede europæiske dagligvaremarkedSe alleMedlemmernes egne nyheder

Nyt forbedret website - relancering af Silcofa.dk

28. november 2014 00:00
SILCOFA A/S

Vi har længe haft et ønske om en revitalisering af vor hjemmeside, og det er derfor med stor glæde vi nu kan relancere vores hjemmeside i en ny og forbedret udgave.

Black Friday tilbud på daarbak.dk

27. november 2014 13:55
Mogens Daarbak A/S

Gør et fredagskup på daarbak.dk

AVN Hydraulik i fuld gang på Ajour2014

28. november 2014 00:00
AVN Gruppen

Så er Ajourmessen 2014 skudt i gang i Odense Kongrescenter!! ....Kom og besøg AVN Hydraulik på stand 4809

27. november 2014
26. november 2014