Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Send til en kollega

Bisca skifter direktør

- Af Stefan Buur Hansen

Utilfredsstillende resultater og en fremtid fyldt med udfordringer har fået Bisca til at skifte direktør fra Leif Bergvall Hansen til Michael Budtz Berthelsen.

Leif Bergvall Hansen er fortid som administrerende direktør i Bisca A/S.

I stedet er den tidligere produktionsdirektør Michael Budtz Berthelsen indsat på posten. Michael Budtz Berthelsen opholder sig i øjeblikket på ferie i Hawaii, men bekræfter kortfattet direktørskiftet over for Food Supply.

Læs også: Bisca: Så er der nye kammerjunkere

Biscas hovedaktionær har siden april 2011 været det norske fødevareselskab Scandza AS, og medstifter Jan Bodd bekræfter direktørskiftet over for Food Supply således:

Læs også: Bisca slår rødder i Stege

- Det er korrekt, at han er stoppet i Bisca. Resultaterne i Bisca har ikke været tilfredsstillende, og vi vurderer, at der venter endnu større udfordringer i fremtiden. Bisca står foran store udfordringer, eftersom man for nyligt har pålagt vores produkter store, nye afgifter på blandt andet sukker og fedt, hvilket gør det vanskeligt at drive en effektiv forretning.

Leif Bergvall Hansen overtog direktørposten i Bisca i 2006, og har siden været medvirkende til en vellykket turnaround, hvor småkageproducenten vendte fire år med underskud til et plus i 2008.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.484 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Econocaps kursuskalender for 2016 er nu tilgængelig.

9. oktober 2015 11:26
Econocap A/S

Uddannelse er en forudsætning for produktivitet.

RS Components fremhæver enestående egenskaber ved nyt, ultrapålideligt forseglet konnektorsystem

9. oktober 2015 10:15
RS Components A/S

Den geniale støbning og tætning af Molex ML-XT-systemet giver uovertruffen driftssikkerhed til kon­kurren­cedyg­tige priser

Rob-Flex hitter i foodbranchen

9. oktober 2015 10:42
Kjærgaard A/S

Kjærgaard A/S har udviklet robotmodulet Rob-Flex, der er en komplet celle opbygget omkring en lynhurtig del­ta-pa­rallel­robot, og den er blevet populær i foodbranchen.

9. oktober 2015
8. oktober 2015