Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Bisca skifter direktør

- Af Stefan Buur Hansen

Utilfredsstillende resultater og en fremtid fyldt med udfordringer har fået Bisca til at skifte direktør fra Leif Bergvall Hansen til Michael Budtz Berthelsen.

Leif Bergvall Hansen er fortid som administrerende direktør i Bisca A/S.

I stedet er den tidligere produktionsdirektør Michael Budtz Berthelsen indsat på posten. Michael Budtz Berthelsen opholder sig i øjeblikket på ferie i Hawaii, men bekræfter kortfattet direktørskiftet over for Food Supply.

Læs også: Bisca: Så er der nye kammerjunkere

Biscas hovedaktionær har siden april 2011 været det norske fødevareselskab Scandza AS, og medstifter Jan Bodd bekræfter direktørskiftet over for Food Supply således:

Læs også: Bisca slår rødder i Stege

- Det er korrekt, at han er stoppet i Bisca. Resultaterne i Bisca har ikke været tilfredsstillende, og vi vurderer, at der venter endnu større udfordringer i fremtiden. Bisca står foran store udfordringer, eftersom man for nyligt har pålagt vores produkter store, nye afgifter på blandt andet sukker og fedt, hvilket gør det vanskeligt at drive en effektiv forretning.

Leif Bergvall Hansen overtog direktørposten i Bisca i 2006, og har siden været medvirkende til en vellykket turnaround, hvor småkageproducenten vendte fire år med underskud til et plus i 2008.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.346 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Virtuelt værtshus: Build A Bar

31. august 2015 00:00
Alexandra Instituttet A/S

Torstein Drik­keva­reser­vice vil bruge interaktivt værktøj, når der konstrueres og monteres udstyr til udskænkning af øl og vand i værtshuse og virksomh ...

HI 15

28. august 2015 10:54
Würth Industri Danmark A/S

.

Markings pro­duktin­forma­tion – Etiketdesign software NiceLabel.

28. august 2015 10:57
Markings ApS

NiceLabel etiketdesign software er kompatibel med Windows 10.