Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Bisca skifter direktør

- Af Stefan Buur Hansen

Utilfredsstillende resultater og en fremtid fyldt med udfordringer har fået Bisca til at skifte direktør fra Leif Bergvall Hansen til Michael Budtz Berthelsen.

Leif Bergvall Hansen er fortid som administrerende direktør i Bisca A/S.

I stedet er den tidligere produktionsdirektør Michael Budtz Berthelsen indsat på posten. Michael Budtz Berthelsen opholder sig i øjeblikket på ferie i Hawaii, men bekræfter kortfattet direktørskiftet over for Food Supply.

Læs også: Bisca: Så er der nye kammerjunkere

Biscas hovedaktionær har siden april 2011 været det norske fødevareselskab Scandza AS, og medstifter Jan Bodd bekræfter direktørskiftet over for Food Supply således:

Læs også: Bisca slår rødder i Stege

- Det er korrekt, at han er stoppet i Bisca. Resultaterne i Bisca har ikke været tilfredsstillende, og vi vurderer, at der venter endnu større udfordringer i fremtiden. Bisca står foran store udfordringer, eftersom man for nyligt har pålagt vores produkter store, nye afgifter på blandt andet sukker og fedt, hvilket gør det vanskeligt at drive en effektiv forretning.

Leif Bergvall Hansen overtog direktørposten i Bisca i 2006, og har siden været medvirkende til en vellykket turnaround, hvor småkageproducenten vendte fire år med underskud til et plus i 2008.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.687 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

10 tips til takt og tone i russisk business

20. oktober 2014 12:56

Det er højaktuelt for dansk erhvervsliv at sætte sig ind i Rusland og forstå, hvor russerne kommer fra, hvordan de tænker, og hvordan vi bedst kan samarbejde med dem. En kulturtræner og Ruslands-ekspert giver her ti bud på, hvordan man etablerer den perfekte relation i russisk business.

Laksebacon angiveligt på vej til Danmark

20. oktober 2014 08:41

En amerikansk fødevareproducent har fremstillet en laksebacon. En britisk avis påstår, at produktet skulle være på vej til Danmark. Det er dog endnu ikke landet i de danske kølediske.

Sv. Michelsen vender stort minus til plus

20. oktober 2014 09:32

At chokoladeproducenten Sv. Michelsen har fået rettet skuden op, vidner det nyligt offentliggjorte regnskab om. Et minus på 1,6 mio. kr. er vendt til et lille plus på 561.000 kr.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Tæthedsklasser IP6x: Praktiske fo­ranstalt­ninger til at forlænge levetiden for sensorer i hårde miljø

21. oktober 2014 00:00
SICK A/S

IP-k­lassi­fika­tio­nen er en standardiseret måde at angive, hvor godt et produkt eller en maskine kan håndtere vand, støv, berøring og fremmede objekter.

3 FoodTech stjerner til AVN Teknik!

21. oktober 2014 00:00
AVN Teknik A/S

FoodTechs dommerpanel har tildelt AVN Tekniks nye aktuatorserie 3 stjerner. Derfor er AVN Teknik med i kapløbet om den eftertragtede FoodTech Award.

Festo på FoodTech: Verdenspremiere på 3-stjernet Clean Design nyhed

21. oktober 2014 00:00
Festo Danmark

Mød Festo på stand J7316 hvor vi præsenterer løsninger til fabriks- og pro­cesau­toma­tion, lige fra hygiejniske komponenter til ins­talla­tionsk­lare hånd­terings­løsnin­ger.

Gå hjem-møde hos IPW Systems: Brug pro­jekter­farin­gerne

21. oktober 2014 00:00
IPW Systems A/S

Tirsdag den 11. november kan du komme til gå hjem-møde hos IPW Systems, hvor QP Consult deler deres viden om, hvordan du kan bruge pro­jekter­farin­ger aktivt.

Svensk virksomhed søger producent af tynde pastiller

21. oktober 2014 00:00
Enterprise Europe Network - NordDanmarks EU-kontor

Svensk virksomhed søger en producent, som kan fremstille tynde pastiller, til et tæt samarbejde. Virksomheden vil gerne udvikle og få produceret nogle nye varianter af dens pastiller.

Keyence Smart Kamera

21. oktober 2014 00:00
Eltech A/S

Simpel brugerflade, Indbygget LED lys og IP 67

20. oktober 2014