23948sdkhjf

Ny direktør hos Sæby-Fiskeindustri

Respekt er nøgleordet, når man overtager direktørposten i en familieejet virksomhed, siger Sæby-Fiskeindustris nye direktør.
86-årige Christian Vanggaard forlod for knap en måned siden direktørposten i Sæby-Fiskeindustri, som nu bestrides af Henrik Mikkelsen.

Virksomheden er dog fortsat på familien Vanggaards hænder, og det stiller særlige krav til en udefrakommende direktør, mener Henrik Mikkelsen, som peger på et nøgleord, hvis opgaven skal blive en succes.

- Respekt. Samt at kunne manøvrere i det spil, der er. Familieejede virksomheder er ofte ledet af karismatiske personligheder, som det også er tilfældet her. Men jeg har øvet mig i tre år, og det er en udfordring, jeg finder spændende. Samtidig har du i en familieejet virksomhed ofte et mere langsigtet perspektiv, siger han til Børsen.

Han henviser til, at han kommer fra en stilling som direktør i tyske Düringer-Fleischkontor i Bremerhaven, som også er en familieejet virksomhed.

Udvider produktionen
Om årets vigtigste opgave siger den nytiltrådte direktør.

- Det bliver at opgradere på salgssiden. Vi skal have større fokus på salg, hvilket er det, jeg har beskæftiget mig med i mit tidligere virke, så det er en form for hjemmebane.

Sæby Fiske-Industri arbejder på en udvidelse af produktionen for i alt 150 mio. kr., hvorefter produktionen efter planen kan øges med 50 millioner dåser.

Sæby Fiske-Industri beskæftiger i dag omkring 185 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078