23948sdkhjf

Rose Poultry snart klar til genåbning

Fjerkræslagteriet ved Vinderup kan måske allerede åbnes igen om halvanden uge efter den brand, der raserede onsdag aften.
Rose Poultrys slagteri ved Vinderup er formentlig klar til at genoptage dele af produktionen allerede om halvanden uges tid.

Sådan lyder den første prognose fra marketing- og kommunikationschef Anne Gitte Elbronn, som dog ikke tør sætte dato på, hvornår hele produktionen er oppe at køre igen.

Af samme grund tør hun ikke forudsige, hvornår de 440 medarbejdere, der blev fyret som følge af branden, kan komme tilbage i arbejde. Det er dog planen, at samtlige medarbejdere med tiden kan vende tilbage til slagteriet.

Permanent lukning ikke et emne
Anne Gitte Elbronn oplyser, at Rose Poultry har postet 150 mio. kr. i en ombygningen af Vinderup-slagteriet, hvorfor en permanent lukning på ingen måde kommer på tale.

- Vi regner med at vi i starten af uge 25 kan begynde at pakke nogle af de ferske varer. Så selvfølgelig genoptager vi virksomheden, siger marketing- og kommunikationschefen til DR.

De ekstra slagtninger er midlertidigt flyttet til Skovsgaard ved Brovst, hvor der skal findes plads til 110.000 ekstra kyllinger om dagen.

De ekstra slagtninger fordeles over ugen samt med ekstra slagtninger om lørdagen.

Læs også:
Brand i jysk fjerkræslagteri
Rose Poultry fyrer 440 timelønnende
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11