23948sdkhjf

Agnes Cupcakes solgt til Onfone-stifter

Morten Strunge, der også står bag ølselskabet Stronzo, har købt bagerkæden, som nu skal have ny direktør.
Morten Strunge – som slog sit navn fast og tjente et trecifret millionbeløb på salget af Onfone til TDC i foråret 2011 – har købt bagerkæden Agnes Cupcakes.

Det sker efter et turbulent forløb, hvor en serie uheldige udtalelser fra den daværende direktør Kristian Vangsgaard førte til en mediestorm, som i sidste ende skubbede Agnes Cupcakes ud i en rekonstruktion .

Kæmpe potentiale
Morten Strunge erkender, at bagerkæden har fået et hak i tuden, men ser ellers frem til at føre virksomheden videre i både Danmark og udlandet.

- Jeg mener, at Agnes Cupcakes har et kæmpe potentiale. Jeg kan se en lang række håndtag, som jeg kan dreje på for at øge omsætningen og indtjeningen i virksomheden, siger Morten Strunge, der til daglig stadig er direktør for mobilselskabet Onfone, til Børsen.

Direktør forlader Agnes Cupcakes
Morten Strunge vil nu skrue op for charmen og markedsføringen af Agnes Cupcakes, som med ejerskiftet også skal have ny direktør.

- Kristian Vangsgaard og et par andre medarbejdere forlader virksomheden, i forbindelse med at jeg overtager det. Men ellers regner jeg med, at vi kører videre med de omkring 50 ansatte, der i dag er i Agnes Cupcakes, siger Morten Strunge.

Ny direktør med to kasketter
Direktøren kommer formentlig til at passe to kasketter, da Morten Strunge som nævnt også står bag ølselskabet Stronzo , hvor Morten Strunges storebror Kristian til daglig fungerer som brygmester.

- Jeg leder efter en direktør, der kan håndtere driften af disse to selskaber samtidig, som har indsigt i detailhandel og økonomi, og som har menneskeforståelse, siger lillebror Morten Strunge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078