Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Havregryn er stadig et hit

- Af Stefan Buur Hansen

De unge og højtuddannede elsker deres havregryn om morgenen, men det gælder kun på hverdage.

Havregryn er især et hit hos de unge, veluddannede østjyder og københavnere, mens man på resten af Sjælland i mindre grad indtager morgenmadsklassikeren.
Morgenmadsklassikeren havregryn har fortsat et solidt tag i den danske befolkning.

Cirka en af fem danskere spiser havregryn til morgenmad, viser en ny undersøgelse fra FDB Analyse, som samtidig slår fast, at havregryn primært spises i Østjylland og København, mens resten af Sjælland ligger under landsgennemsnittet.

Det er især blandt de unge, havregryn er et hit: For hver gang fem unge i aldersgruppen 15-34 år spiser havregryn til morgenmad, er der cirka fire i aldersgruppen 55-74 år og blot tre i aldersgruppen 55-74 år, der har en tilsvarende portion på bordet.

Endelig konkluderer FDB Analyse, at der blandt de højtuddannede er markant flere, der spiser havregryn til morgenmad end blandt folk med kortere uddannelser.

Den generelle undtagelse er dog weekenden, hvor forbruget af havregryn til morgenmad falder med cirka 40 procent i forhold til en vilkårlig hverdag.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.658 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

ZF introducerer en ny re­nove­ringspak­ke til lastvogne og busser

1. september 2014 10:19
ZF Danmark ApS

Få en Ecomat re­nove­ringspak­ke der indeholder. Pakninger, tætninger, trykskivesæt, oliefilter samt 10 Liter ZF olie til afprøvning.

Video præsentation af Fibox nye vægskab serie ARCA

1. september 2014 10:06
Fibox A/S

Se vores nye fantastiske ARCA vægskab - 100 % korrosionsfri Polycarbonat til de krævende miljøer. Let at bearbejde, nem at montere, moderne og robust design. Yder den bedste beskyttelse.

AxFlow A/S åbner ny salgs-og serviceafdeling i Danmark for Gardner Denver kompressorer

1. september 2014 10:11
AxFlow A/S

1. januar 2014 startede AxFlow A/S som salg og service partner for Gardner Denver Compressor produkter i Danmark. Dette er et naturligt skridt efter o ...

1. september 2014
31. august 2014
29. august 2014
28. august 2014