Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Transport Træ/Møbler Overblik
 

Havregryn er stadig et hit

- Af Stefan Buur Hansen

De unge og højtuddannede elsker deres havregryn om morgenen, men det gælder kun på hverdage.

Morgenmadsklassikeren havregryn har fortsat et solidt tag i den danske befolkning.

Cirka en af fem danskere spiser havregryn til morgenmad, viser en ny undersøgelse fra FDB Analyse, som samtidig slår fast, at havregryn primært spises i Østjylland og København, mens resten af Sjælland ligger under landsgennemsnittet.

Det er især blandt de unge, havregryn er et hit: For hver gang fem unge i aldersgruppen 15-34 år spiser havregryn til morgenmad, er der cirka fire i aldersgruppen 55-74 år og blot tre i aldersgruppen 55-74 år, der har en tilsvarende portion på bordet.

Endelig konkluderer FDB Analyse, at der blandt de højtuddannede er markant flere, der spiser havregryn til morgenmad end blandt folk med kortere uddannelser.

Den generelle undtagelse er dog weekenden, hvor forbruget af havregryn til morgenmad falder med cirka 40 procent i forhold til en vilkårlig hverdag.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.120 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Den nye generation af magnetiske enkodere fra Pepperl+Fuchs

2. marts 2015 11:07
Pepperl+Fuchs A/S

ENA58IL-serien af magnetiske enkodere opnår en præcision på <0.1°. De er særlig egnet til at levere postionsdata til den nøjagtige position af flasker ...

Ny medarbejdere.

2. marts 2015 10:33
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S vil gerne byde de nye medarbejdere velkommen som er startet indenfor de sidste 2 måneder i de forskellige afdelinger og vi er ...

Econopak i samarbejde med wenglor sensoric

2. marts 2015 10:42
wenglor sensoric GmbH

Som eksperter og markedsledere inden for dybfrost pakkesystemer, bruger Econopak GmbH en række intelligente sensorer og kamera-baserede visionsystemer fra wenglor sensoric GmbH

2. marts 2015
27. februar 2015