Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

Havregryn er stadig et hit

- Af Stefan Buur Hansen

De unge og højtuddannede elsker deres havregryn om morgenen, men det gælder kun på hverdage.

Morgenmadsklassikeren havregryn har fortsat et solidt tag i den danske befolkning.

Cirka en af fem danskere spiser havregryn til morgenmad, viser en ny undersøgelse fra FDB Analyse, som samtidig slår fast, at havregryn primært spises i Østjylland og København, mens resten af Sjælland ligger under landsgennemsnittet.

Det er især blandt de unge, havregryn er et hit: For hver gang fem unge i aldersgruppen 15-34 år spiser havregryn til morgenmad, er der cirka fire i aldersgruppen 55-74 år og blot tre i aldersgruppen 55-74 år, der har en tilsvarende portion på bordet.

Endelig konkluderer FDB Analyse, at der blandt de højtuddannede er markant flere, der spiser havregryn til morgenmad end blandt folk med kortere uddannelser.

Den generelle undtagelse er dog weekenden, hvor forbruget af havregryn til morgenmad falder med cirka 40 procent i forhold til en vilkårlig hverdag.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 11.263 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Dansk Pro­cesven­tila­tion har færdiggjort projekt med udsugning og filtrering af svejserøg fra robotce

24. april 2015 12:07
Dansk Procesventilation ApS

W. Domino ønskede en effektiv ud­sugnings­løsning til deres svej­sero­botcel­le. Plymovent FlexHood-emfang blev valgt som en naturlig løsning i forbindelse ...

Find det rette hånd­terings­system på blot 20 minutter

24. april 2015 11:30
Festo Danmark

Handling Guide Online revolutionerer engineering af ins­talla­tionsk­lare løsninger

Global Gateway to Export

24. april 2015 11:45
Udenrigsministeriet

For anden gang inviterer "Dansk Fødevareklynge og U­denrigs­minis­teriet til konferencen "Global Gateway to Export", som finder sted d. 9. juni 2015 i Aarhus.