Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Havregryn er stadig et hit

- Af Stefan Buur Hansen

De unge og højtuddannede elsker deres havregryn om morgenen, men det gælder kun på hverdage.

Havregryn er især et hit hos de unge, veluddannede østjyder og københavnere, mens man på resten af Sjælland i mindre grad indtager morgenmadsklassikeren.
Morgenmadsklassikeren havregryn har fortsat et solidt tag i den danske befolkning.

Cirka en af fem danskere spiser havregryn til morgenmad, viser en ny undersøgelse fra FDB Analyse, som samtidig slår fast, at havregryn primært spises i Østjylland og København, mens resten af Sjælland ligger under landsgennemsnittet.

Det er især blandt de unge, havregryn er et hit: For hver gang fem unge i aldersgruppen 15-34 år spiser havregryn til morgenmad, er der cirka fire i aldersgruppen 55-74 år og blot tre i aldersgruppen 55-74 år, der har en tilsvarende portion på bordet.

Endelig konkluderer FDB Analyse, at der blandt de højtuddannede er markant flere, der spiser havregryn til morgenmad end blandt folk med kortere uddannelser.

Den generelle undtagelse er dog weekenden, hvor forbruget af havregryn til morgenmad falder med cirka 40 procent i forhold til en vilkårlig hverdag.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 10.655 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Pizzaovn fra GAM tager kampen op med Sveba og Pizzamaster

29. august 2014 00:00
KPA Company ApS

En Pizzaovn er ikke bare en Pizzaovn. GAM AZZURO udfordrer nu Pizza Master og Sveba Dahlen om tronen for pizzaovnen. Det betyder en pizzaovn med p ...

ATP til vandanalyse

28. august 2014 21:24
Hygiejnefokus

Med AQUA-tools løsningen "Quench-Gone TM Aqueous Test Kit" får du en hurtig og effektiv vandanalyse af alle typer vand, fra "ultra pure Water" til spildevand, og alt der imellem.

Thiim A/S udstiller på Automatik 2014

29. august 2014 00:00
Thiim A/S

Vi ses i Brøndby hallen d. 9-11 september...