23948sdkhjf

Lantmännen Unibake ansætter ny divisionsdirektør i Danmark

Brødproducenten Lantmännen Unibake Danmark, som bl.a. står bag varemærkerne Hatting, Schulstad og Paaskebrød ansætter Allan Christiansen som ny divisionsdirektør.
Lantmännen Unibake Danmark har fundet afløseren for Carsten Thomsen, som forlod stillingen som divisionsdirektør i april. Den nye mand i direktørstolen bliver Allan Christiansen, 54 år, der tiltræder den 17. september. Allan Christiansen kommer fra TDC, hvor han var Vice President i TDC Wholesale. Før dette var han i syv år administrerende direktør hos Telmore frem til starten af 2011.

Allan Christiansen har også et indgående kendskab til fødevarebranchen fra sin tid i ARLA Foods, hvor han bl.a. var salgsdirektør for Europa og General Manager for ARLA Foods Saudi Arabia.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte hos Lantmännen Unibake. Det bliver en stor og spændende udfordring at stå i spidsen for Danmarks største brødvirksomhed med markedets stærkeste brands. Jeg ser også meget frem til at vende tilbage til fødevarebranchen og kampen om hyldecentimeterne og forbrugernes gunst, siger Allan Christiansen.

Ifølge koncerndirektør i Lantmännen Unibake Jan Klarskov Henriksen er Allan Christiansen den rette mand til jobbet:

- Allan kommer med en enorm erfaring fra en lang og succesrig karriere, og vi er meget glade for at kunne tiltrække en så stærk profil til vores virksomhed. Vi har ledt nøje efter den rette kandidat, og med ansættelsen af Allan er jeg sikker på , at vi har fundet den rette mand til at udbygge vores stærke markedsposition på det danske marked og forsætte integrationen af vores to selskaber Unibake Danmark og Schulstad, fortæller koncerndirektør i Lantmännen Unibake, Jan Klarskov Henriksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078