Danskerne er ellevilde med de små pølsehorn. Det mærker man tydeligt hos Easyfood, som i fjor solgte godt og vel 60 millioner pølsehorn på hjemmemarkedet.
Et salg i den skala lægger naturligvis beslag på vigtig produktionskapacitet, men det er der taget hånd om i den trendsættende bagerivirksomhed fra Kolding.
Easyfood har bygget en hal på ...
Her laver de 35.000 pølsehorn i timen
Easyfood har købt verdens største og mest automatiserede linje til produktion af pølsehorn
Der er konstant bud efter Svend Overgaard, som har været arkitekt på projekt pølsehornslinje til over 100 millioner kroner. Foto: René Wibholdt
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer