23948sdkhjf

Bilka indleder samarbejde med Starbucks

Bilka har indledt et partnerskab med Starbucks Coffee Company med planer om at udbrede Starbucks-kæden til hele Danmark. Første åbning sker i Bilka One Stop i Fields til november.
Starbucks’ direktør for Licensed Stores EMEA, Arjan Oudejans, ser partnerskabet med Bilka som en vigtig milepæl for Starbucks i Danmark:

- Bilka er et stærkt, populært brand og en førende dansk retailer, der er kendt for sin gode kundeservice. Vi har en fælles passion for at give kunderne en unik oplevelse, så de føler sig velkomne i vores forretninger. Samarbejdet med Bilka vil bringe ”The Starbucks Experience” tættere på danskerne over hele landet, og det passer perfekt ind i vores vækststrategi om at være, hvor vores kunder ønsker og forventer, at vi er, siger han.

Bilkas direktør, Henrik Libak, er begejstret for, at Bilka bliver den første til at åbne en Starbucks-café uden for Københavns Lufthavn:

- Det her er stort for os. Starbucks-kæden er verdensberømt for sin gode kaffe og den hjemlige atmosfære. For os er det helt i tråd med vores ønske om at give vores kunder den absolut bedste indkøbsoplevelse, at de fremover kan nyde en kop velbrygget kaffe i rare omgivelser, når de handler hos os, siger han.

Rekrutteringen er i gang
Bilka og Starbucks er i fuld gang med at etablere Starbucks-caféen i Bilka One Stop i Fields på Amager – og samtidig er rekrutteringen af baristaer gået i gang.

- Vi får brug for folk, der har en stærk passion for kaffe, og som samtidig har det her særlige talent for at få kunderne til at føle sig hjemme, siger Henrik Libak.

Starbucks blev varmt modtaget med sin første danske café i 2007 og er nu oppe på tre caféer i Københavns Lufthavn. Og danskerne har generelt også har taget godt imod kædens drikkeklare produkter, som har været på hylderne i danske supermarkeder og nærbutikker siden 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.547