14 deltagere, et felt af traditionelle pølsemænd og kokke, skulle på 45 minutter fremstille 50 hotdogs. 10 til dommerpanelet og resten solgt til den fremmødte skare i Tivoli Friheden søndag.
Dommerpanelet vurderede hotdogens smag, ideen bag og udseendet. Og det blev den aarhusianske gourmetkok Wassim Hallal, som vandt dysten med en pølse af gennemsigtig plastic med fyldet indeni. Plasticovertrækket blev klippet op og hældt ud på fint service og skulle så skylles ned med et glas champagne. Det skriver Aarhis Stiftstidende.
Hotdog DM er en del af Børsens Hotdog Challenge og arrangeres af Tivoli Friheden A/S i samarbejde med Dagbladet Børsen. Arrangementet genererede i år et overskud på 46.750 kr., som går til Dansk Røde Kors.
Walter Jürgensen, Havnegrillen, Sønderborg
René Kristensen, Trianglens Pølser, Silkeborg
Antons Pølser, Roskilde
Christians Pølsevogn, Skagen
John Michael Jensen, København
Deltagere Gourmet HotdogDaniel Kruse
Wassim Hallal
Gustav Vilholm
Andreas Tange van Leeuwen
Paul Cunningham
Thomas Pasfall
Bernard Chesneau
Pernille Rosenkær Rasmussen