23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danmarks bedste hotdog

Søndag dannede Tivoli Friheden rammen om dette års Hotdog DM. En lokal kok vandt med en meget alternativ gourmetudgave af den danske klassiker.

14 deltagere, et felt af traditionelle pølsemænd og kokke, skulle på 45 minutter fremstille 50 hotdogs. 10 til dommerpanelet og resten solgt til den fremmødte skare i Tivoli Friheden søndag.

Dommerpanelet vurderede hotdogens smag, ideen bag og udseendet. Og det blev den aarhusianske gourmetkok Wassim Hallal, som vandt dysten med en pølse af gennemsigtig plastic med fyldet indeni. Plasticovertrækket blev klippet op og hældt ud på fint service og skulle så skylles ned med et glas champagne. Det skriver Aarhis Stiftstidende.

Hotdog DM er en del af Børsens Hotdog Challenge og arrangeres af Tivoli Friheden A/S i samarbejde med Dagbladet Børsen. Arrangementet genererede i år et overskud på 46.750 kr., som går til Dansk Røde Kors.

Deltagere Traditionel Hotdog

Walter Jürgensen, Havnegrillen, Sønderborg

René Kristensen, Trianglens Pølser, Silkeborg

Antons Pølser, Roskilde

Christians Pølsevogn, Skagen

John Michael Jensen, København

Deltagere Gourmet Hotdog

Daniel Kruse


Wassim Hallal


Gustav Vilholm


Andreas Tange van Leeuwen

Paul Cunningham


Thomas Pasfall


Bernard Chesneau


Pernille Rosenkær Rasmussen

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|