23948sdkhjf

Ny direktør til Sunset Boulevard

Efter 16 år som direktør forlader ejer og grundlægger Jeppe Droob Sunset Boulevards daglige ledelse. Han overlader chefstolen til en mand med mere end 23 års erfaring inden for fast-food branchen.
Tidligere administrerende direktør hos McDonalds, Kristian Scheef Madsen (48), overtager dags dato ledelsen af Danmarks andenstørste restaurantkæde Sunset Boulevard.

Kristian Scheef Madsen overtager ledelsen med målet om at forsætte udviklingen og væksten i Danmark.

- For mig har det været en fantastisk oplevelse at se, hvordan Sunset Boulevard er vokset siden 1996, da jeg åbnede den første restaurant i Odense. Jeg har igennem en længere periode savnet tid til at udvikle nye forretningsprojekter og bestyrelsesarbejde. Samtidig har Sunset Boulevard brug for nye kompetencer i topledelsen, og derfor er det helt rigtige tidspunkt til et ledelsesskift nu, siger Jeppe Droob, grundlægger og ejer af Sunset Boulevard.

Den nye direktør glæder sig til at videreudvikle forretningen, som i hans øjne er et helt unik koncept.

- Jeg ser Sunset Boulevard som en unik dansk restaurantkæde. Det kommer særligt til udtryk i den mad vi laver til danskerne. Når du køber en sandwich eller burger hos os, så er den lavet til dig - den har ikke ligget og ventet. Desuden er alt vores brød bagt i restauranten i løbet af dagen. Med friske råvarer og friskbagt brød placerer vi os tættere på nogle af de ønsker, som vi ved danskerne har til deres mad, siger Kristian Scheef Madsen.

Sunset Boulevard skal forsætte den gode udvikling
Direktørskiftet træder i kraft øjeblikkeligt, og Kristian Scheef Madsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet, som i høj grad handler om udvikling af Sunset Boulevard.

- Der er ingen tvivl om, at jeg har til opgave at fortsætte og accelerere udviklingen i kæden. Sunset Boulevard har et stort potentiale.Fremover skal vi sikre at endnu flere får kendskab til og prøver vores burgere og sandwich, således vi får endnu flere gæster på vores eksisterende restauranter. Og så skal der blandt andet åbnes flere restauranter over hele landet, når de rigtige muligheder byder sig, fortæller Kristian Scheef Madsen.

Den tidligere administrerende direktør Jeppe Droob vil fortsat være tilknyttet Sunset Boulevard med ansvar for blandt andet indkøb. Derudover vil Jeppe Droob være medlem af bestyrelsen, men vil ikke fremadrettet tage del i den daglige ledelse og drift.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094