23948sdkhjf

3-Stjernet direktør smutter til Launis

Adm. direktør for 3-Stjernet indtræder i direktionen for Launis Fiskekonserves. Han tiltræder, så snart der er fundet en afløser for ham hos pålægsproducenten.
Fødevarevirksomheden Launis Fiskekonserves A/S har ansat Keld Lyng som kommerciel direktør med ansvar for salg, økonomi, markedsføring og produktudvikling. Keld Lyng tiltræder stillingen straks der er fundet en afløser på 3-Stjernet, dog senest per 1. januar 2013.

Sammen med adm. direktør Gert Nielsen kommer Keld Lyng til at udgøre direktionen i Launis.

Keld Lyng kommer fra en stilling som adm. direktør i 3-Stjernet. Keld Lyng har været i ledelsen af 3-Stjernet siden 2001, - de første 5 år som salgs- og marketingdirektør og siden 2006 som adm. direktør.

Tilbage til Launis
Keld Lyng har et indgående kendskab til Launis, idet han i perioden fra 1993 til 2001 var salgs- og marketingchef i virksomheden.

- Vi er meget glade for, at vi fået en aftale i stand med Keld Lyng. Vi ved, hvad Keld Lyng står for og jeg er ikke i tvivl om, at vi vil få stor glæde af den succes, han har skabt i en anden mærkevarevirksomhed indenfor fødevarer, siger Gert Nielsen.

- Jeg ser frem til at blive en del af teamet hos Launis. Selv om jeg er rigtig glad for 3-Stjernet, kunne jeg ikke sige nej, da muligheden bød sig hos Launis. Jeg betragter det som en både spændende og udfordrende opgave at fastholde og udbygge Launis´ position på et stærkt konkurrencepræget detailmarked, siger Keld Lyng selv om ansættelsen.

Ny fabrikschef på trapperne
Ansættelsen af Keld Lyng skal ses som led i en styrkelse af virksomhedens øverste ledelse.

- Med ansættelsen af Keld Lyng har vi taget et meget vigtigt skridt. Vi er samtidigt langt henne i processen med at få ansat en fabrikschef, og jeg forventer at vi i løbet af kort tid kan oplyse nærmere herom, siger Gert Nielsen.

De seneste år har været vanskelige inden for fiskekonserves-branchen, og med de nye initiativer på ledelssiden håber Launis-direktøren nu, at der er skabt grundlag for en positiv udvikling af virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14