23948sdkhjf

BHJ er klar til fremtidens ledelsesudfordringer

En succesfuld rekrutteringsstrategi, der kombinerer høj medarbejdertilfredshed og teknisk indsigt med kommercielt drive. Sådan prøver BHJ A/S at løse "Årtiets ledelsesudfordring i fødevareindustrien".
Forretningsmæssig ekspansion og glade medarbejdere går hånd i hånd hos den internationale ingrediens- og petfood virksomhed BHJ A/S med hovedkvarter i Gråsten.

- De gode resultater er bl.a. opnået via teamwork og at vi har de rigtige kompetencer i virksomheden, siger HR chef Hilde Sønnichsen, og tilføjer:

- En af vores største styrker er, at vi har et særdeles godt arbejdsmiljø og værdier præget af engagement, tillid og frihed under ansvar. Det giver en høj grad af trivsel og lav medarbejderomsætning på alle niveauer. BHJ er en ekspanderende virksomhed med en sund økonomi, mange muligheder og et godt omdømme, så indtil videre har vi ikke haft svært ved at tiltrække nye medarbejdere.

Generationsskifte baner ny vej
Hos BHJ er man dog også meget bevidste om, at det i fremtiden bliver væsentligt at målrette og opprioritere rekrutteringsindsatsen for at sikre det bedste talent inden for især ledelse, specialistviden og salg.

Allerede 1. januar 2012 gennemførte man et succesfuldt generationsskifte i virksomhedens ledelse og en organisationsændring, som er med til at sikre et stærkt udgangspunkt for virksomheden i de kommende år.

- I takt med, at BHJ’s produkter bliver stadig mere avancerede og specialiserede, bliver det stadig mere væsentligt at kunne tiltrække og fastholde veluddannede, innovative og engagerede medarbejdere, så BHJ stadig er en førende aktør på det globale marked. Vi får brug for nye kompetencer og profiler, både erfarne og nyuddannede medarbejdere til at fortsætte den gode udvikling, forklarer Hilde Sønnichsen nærmere.

Geografiske udfordringer
De største udfordringer for at kunne rekruttere fremtidens specialister med de rigtige tekniske kompetencer til BHJ er meget geografisk betinget og begrundet i, at kendskabet til BHJ som arbejdsplads måske er ret begrænset uden for lokalområdet.

- Det er ret ærgerligt, for vi kan tilbyde ansøgere af alle nationaliteter en meget attraktiv ”samlet pakke” med fokus på både det gode arbejdsliv og privatliv, i en international virksomhed med mange spændende muligheder, fortæller HR-chefen afsluttende.



Denne artikel er en del af artikelserien ”Årtiets ledelsesudfordring i fødevareindustrien”, hvor der sættes fokus på rekrutteringsindsatsen nu og i fremtiden.

Food Supply bringer i samarbejde med FoodJob Danmark fem minportrætter af en række af dansk fødevareindustris mest fremtrædende virksomheder. I denne uge medvirker ingrediens- og petfood virksomheden BHJ med hovedkvarter i Gråsten som case.

BHJ er blandt verdens førende leverandører af funktionelle, animalske proteiner og kød til fødevareindustrien samt kød til petfood-industrien. BHJ har mere end 900 medarbejdere globalt fordelt på mange nationaliteter.

Læs også
Udfordring i fødevareindustrien: Talenter søges!
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095