23948sdkhjf

Burger King udvider i Danmark

Fastfoodgiganten vil styrke sin tilstedeværelse på det skandinaviske marked. Blandt andet vil kæden åbne flere restauranter i Danmark.
Den norske restaurantkoncern Umoe Restaurant Group og Burger King Worldwide har indgået en franchise-aftale for det skandinaviske marked, en aftale der rummer store vækstambitioner. Formålet med aftalen er nemlig at øge antallet af Burger King-restauranter i Norge, Sverige og Danmark markant. Det oplyser Umoe Restaurant Group i en pressemeddelelse.

I dag er der 138 skandinaviske Burger King-restauranter – det tal kommer altså til at stige i de kommende år og vil føre mange nye arbejdspladser med sig. Umoe Restaurant Group leder derfor allerede nu efter nye medarbejder, som kan være med til at bygge burgerkædens brand op i hele Skandinavien.

- Vi har i 24 år haft held med at udvikler et stærkt brand for Burger King i Norge, og ser med spænding frem til muligheden for at ekspandere til vores nabolande Sverige og Danmakr, siger Karen Kvalevåg, administrerende direktør i Umoe Restaurant Group.

- Vi har både kompetencen og strukturen til at skabe vækst for globale mad- og drikkekoncepter i Skandinavien - både igennem vores eksisterende franchisepartnere og igennem nye partnerskaber, lyder det videre fra direktøren.

Vil styrke Burger King-brandet
- Umoe Restaurant Group har vist sig som en professionel og slagkraftig partner igennem 24 år med vellykket samarbejde. Vi er overbevist om, at det nye samarbejde med King Food vil styrke Burger-King-brandet i hele det nordiske marked, siger Jerry Gamez, chef for det nordiske og hollandske marked i Burger King Worldwide.

Umoe Restaurant Group driver allerede i dag 36 af Burger King-restauranterne i Skandinavien, henholdsvis 32 i Norge og fire i Sverige. Dette sker gennem datterselskabet, King Foods as/ab. Umoe-koncernen er Skandinaviens største restaurantaktør, og har franchiserettigheder til globale brands som Starbucks, TGI Friday og Burger King. Desuden har Umoe Restaurant Group en portefølje av lokale norske brands som Peppes Pizza, Norges største pizzakæde.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156