23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Arctic Green Food A/S
Gert Erling Kristoffersen er indtrådt i direktionen hos Arctic Green Food A/S i stedet for Jette Dybdal Jensen (kilde: Jyllands-Posten).

Arctic Green Food A/S er leverandører af blandt andet moskusokse, torsk, uvaq, hellefisk, havkat, stenbiderrogn og fjeldørred, både til hjemmemarkedet og til eksportmarkedet.

A/S Crispy Food International
Henrik Hjort er blevet ansat som administrerende direktør for A/S Crispy Food International i stedet for Jesper Fogtmann (kilde: BIQ.dk).

A/S Crispy Food International producerer morgenmadsprodukter samt fiberprodukter til bageri-industrien.

Danish Crown A/S
Lars Holm Mose er indtrådt i bestyrelsen hos Danish Crown A/S i stedet for Hans Hartvig Klejsgaard Hansen, Cay Wulff Sørensen, Tom Michael Jensen og Arne Bech Poulsen. Samtidig er Søren Bach indtrådt som næstformand for bestyrelsen i stedet for Asger Krogsgaard, der dog fortsætter i bestyrelsen.

Dansk Frysetørring A/S
Vagn Balle Hundebøll og Lars Aage Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Frysetørring A/S i stedet for Kurt Reimar-Larsen og Torben Harring (kilde: BIQ.dk).

Dansk Frysetørring A/S er holdingselskab for DLG’s aktier i European Freeze Dry ApS. Herudover leaser selskabet produktionsudstyr ud til European Freeze Dry ApS.

Det Frie Forskningsråd
Jane Hvolbæk Nielsen og Henrik Toft Sørensen er indtrådt i bestyrelsen for Det Frie Forskningsråd i stedet for Peder Andersen og Bjerne S. Clausen.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

DTU
Per Falholt er blevet valgt som formand for en fireårig periode hos DTU. Han afløser Sten Scheibye, der er udtrådt af bestyrelsen med udgangen af 2012.

Merrild Professional Danmark A/S
Lars Vinther Petersen er blevet ansat som salgsdirektør hos Merrild Professional Danmark A/S (kilde: Berlingske Tidnede).

Rose Poultry
Anders Olsen er blevet udnævnt til salgschef hos Rose Poultry i stedet for Arne Lolholm Jensen, der har valgt at forlade virksomheden i forbindelse med en række organisationsændringer i moderselskabet HKScan.

Tican
Marianne Kirkegaard Knudsen er indtrådt i bestyrelsen hos Tican.

Tican er en international fødevarekoncern med hovedkontor i Danmark og eksport til mere end 100 lande verden over.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125