23948sdkhjf

Hungry.dk udfordrer Just Eat

Den tidligere Just Eat-direktør Morten Larsen har netop stiftet takeawayportalen Hungry.dk, som vil udfordre de etablerede konkurrenter.
Den tidligere Just Eat-direktør Morten Larsen har netop stiftet takeawayportalen Hungry.dk, som vil komme ind på markedet og udfordre de etablerede konkurrenter.

Hungrys mission er at levere en mere moderne og brugerfokuseret bestillingsoplevelse, samt kontante fordele for såvel forbruger som restaurant, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Jeg har travlt som CEO for Miinto Group, men det er en drøm at få fod under eget bord, som investor og bestyrelsesformand for Hungry. Jeg har en masse viden om branchen, og jeg glæder mig til at se teamet skabe et stærkt alternativ på markedet, siger Morten Larsen.

Samarbejde med Delivery Hero
Medarbejderne består desuden af de tidligere Just Eat’ere Mattias Løwe og Rune Risom, der indtager stillingerne som hhv. salgsdirektør og direktør.

Tyske Delivery Hero, som driver takeawayportaler i 13 lande - og har flere end 30.000 restauranter i sit netværk - er også involveret i Hungry.dk.

Delivery Hero er udvalgt som partner på teknologisiden og leverer motoren til kommunikation med forbrugere og restauranter. Delivery Hero har rejst mere end 550 millioner kroner i investering de sidste 24 måneder, og er en global spiller på takeawaymarkedet.

Lanceringen af Hungry.dk forventes at ske i foråret 2013.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.862