23948sdkhjf

Nye Starbucks på vej

Dansk Supermarked og Starbucks har besluttet at udvide samarbejdet med åbninger i Sallings to stormagasiner i Aalborg og Aarhus
Efter den succesfulde åbning af Starbucks uden for Københavns Lufthavn i Bilka One Stop i Field’s i november 2012, udvider Dansk Supermarked og Starbucks nu forretningssamarbejdet til også at omfatte Salling.

Sallings direktør, Henrik Libak er begejstret over, at Salling vil være i stand til at tilbyde kunderne den bedste kaffeoplevelse, når de handler i stormagasinet denne sommer:

- Ved at åbne Starbucks i Salling skaber vi en unik oplevelse i vores butikker. Jeg er overbevist om, at det også vil trække nye kunder til Salling, siger han.

Henrik Libak og Starbucks direktør for Licensed Stores EMEA, Arjan Oudejans er enige om, at Salling har den helt rette beliggenhed for Starbucks.

- Salling er placeret lige i hjertet af de to største byer i Jylland, og det betyder, at vi vil være i stand til at sprede oplevelsen af Starbucks ud til flere danske kaffeelskere. Vi er der, hvor kunderne forventer og ønsker, at vi skal være, siger Oudejans.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097