23948sdkhjf

Unilever Food Solutions mindsker madspild

Unilever Food Solutions har i forbindelse med Copenhagen Food Fair indledt et samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad om at mindske madspildet ved dette års fødevaremesse. Overskydende madvarer går til herberger i hovedstaden.
Unilever Food Solutions har sammen med Stop Spild Af Mad arrangeret, at to lastbiler står klar til at modtage tørvarer til de sociale udsatte i hovedstaden ved afslutning af messen, mens et dynamisk debatpanel med toneangivende fødevarepersonligheder stiller skarpt på fremtidens fødevareudfordringer og giver bud på løsninger på messens sidste dag kl. 11.

Unilever Food Solutions har allerede haft kontakt med 25 af byens herberger, krisecentre og væresteder, som ser frem til at kunne fylde lagerne med varer som konserveres, ris, pasta, kaffe, kiks og supper fra fødevarevirksomheder på Copenhagen Food Fair.

Doggybags på restauranter
Unilever Food Solutions har de seneste år gennemført en lang række tiltag for at mindske madspild i kantiner og restauranter. Heriblandt den seneste lancering af doggybags til restauranter og storkøkkener, som giver tjenere og kokke mulighed for at tilbyde deres gæster resterne med sig hjem. Og med initiativet om at levere de overskydende varer fra Copenhagen Food Fair til de hjemløse i hovedstaden, er Unilever Food Solutions igen aktive frontløbere, når det gælder om at mindske madspildet i Danmark.

- Som en af verdens førende leverandører af løsninger til restauranter, kantiner og offentlige køkkener, er vigtigheden i at mindske madspild stor og det er derfor naturligt for os at tage fat på et nyt madspildsinitiativ som dette. Vi har de sidste mange år ved Copenhagen Food Fair set store mængder mad bliver smidt væk – og det er med stort engagement, vi i år har stået i spidsen for at opfordrer messens udstillere til at levere de overskydende uåbnede tørvarer til værdigt trængende, udtaler Stine Hansen, Channel Marketing Manager fra Unilever Food Solutions.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079