23948sdkhjf

Direktørskifte i Tulip Ltd

Fungerende CEO og bestyrelsesformand Flemming N. Enevoldsen vender hjem til Danmark, men fortsætter i Danish Crown regi.
Danish Crown oplyser, at Flemming N. enevoldsen pr. 15. maj overlader direktørstolen i Tulip Ltd i England til Chris Thomas.

Chris Thomas er p.t. CEO i Adelie Foods, der med Chris Thomas ved roret siden 2009 er blevet Englands førende producent af sandwich til foodservice sektoren.

Stærk international profil
Tidligere har Chris Thomas desuden haft ledende stillinger i store internationale virksomheder som Mars, PepsiCo, St. Ivel og Bakkavor, og har i løbet af sin karriere beskæftiget sig med både produktion, supply chain, innovation og marketing.

- Vi har været igennem en meget grundig proces for at finde den helt rigtige person til at stå i spidsen for Tulip Ltd, og Chris’ erfaringer, kunderelationer og ikke mindst hans personlighed passer perfekt ind i vores forretning, siger bestyrelsesformand og fungerende CEO i Tulip Ltd, Flemming N. Enevoldsen.

Fortsætter i Danish Crown regi
- Nu er det så helt afgørende, at Chris Thomas hurtigt bliver sat godt ind i forretningen, og så er jeg ikke i tvivl om, at Tulip Ltd vil blive yderligere styrket under hans ledelse, fortsætter Flemming N. Enevoldsen, der selv flytter tilbage til Danmark omkring 1. juli.

Her vil han fortsætte sit arbejde i Danish Crown som bestyrelsesformand i Tulip Ltd, Tulip Food Company og Plumrose USA samt som CEO i DC Foods divisionen, der inkluderer Danish Crowns fire forædlingsselskaber.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109